reklama
No właśnie. Sama jestem ciekawa jak długo zostaje się w szpitalu po podaniu sterydów@Nowaja16 mówili Ci ile dni musisz leżec bo dzis w nocy chyba ostatnia dawka ?
Agatka29
Fanka BB :)
U mnie mają zasadę że minimum 3 dni do 4 żeby im fundusz zwrócił, ciekawe jak w innych szpitalach ?No właśnie. Sama jestem ciekawa jak długo zostaje się w szpitalu po podaniu sterydów
redavecad
Kurczę, powiem Ci, że nie mam pojęcia, nawet nie pomyślałam by sie dopytać, bo byłam tym wszystkim tak przejeta..A ma nadzieje, że wytrzymasz 6 tygodni chociaż z uwagi, że szyjka miękka? Czy na jej długość? Mam 25 mm z pessarem też, więc ciekawi mnie[emoji5] a kiedy na kontrolę?
Wronka199
A ile cm szyjki masz?Jestem po wizycie. Córa 1600. I dołączam do dziewczyn z pessarem. Moja szyjka co prawda skróciła się tylko do 24 mm z 25 co było na ostatniej wizycie, ale lekarka stwierdziła, że miękka, i dziecko bardzo mi napiera, ogólnie jest bardzo nisko. Tak mówi ta lekarka, że ma nadzieję, że wytrzymam jakoś 6 tygodni, a ja przestraszona, że mam w planach przenosić tą ciążę i spokojnie urodzić w połowie lipca.. Ogólnie mnie tak bolało to założenie pessaru, bo coś go włożyła źle, i odwracała go w środku, a mi się zrobiło tak ciepło z bólu, i myśli, że to tylko głupi krążek, a gdzie tam poród... Aaaaa.. I mam leżeć i się oszczędzać. Tak więc od dziś wdrażam to w życie.
Mi dzisiaj wziernikiem merdala i tez sie z bólu krzywilam... I tez wystraszona ze glupim wziernikiem boli a co dopiero porod...
W ogole jak stanelam przed blokiem porodowym to az się zestresowalam...
reklama
U mnie co najmniej 1 doba, ewentualnie niecała, ale 1 nocU mnie mają zasadę że minimum 3 dni do 4 żeby im fundusz zwrócił, ciekawe jak w innych szpitalach ?
Podziel się: