reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny przepraszam ze tylko o sobie....oczywiscie ciesze sie ze wizyty macie udane i dzieciaczki zdrowe. Oby tak dalej niech rosna maluszki nasze kochanane.

Takze 9 karowa na isuline. Jezeli dzis uda mi sie do 15 isc i przepisac skierowanie na nfz to jutro Agatowa. Akurat od 14 przyjmuje lekarz co bylam u niego na poczatku ciazy,sam polecal tego od usg . mam karte wiec wejde przed pacjentkami i go porosze powiem co i jak i moze sie uda a jak nie to dopiero 7 maja agatowo ( w pon.przepisze u siebie skierowanie. Prywatnie 490 a terminy pozniej niz na nfz) a na Bielanski 7-8 mam jechac i mnie przyjma. Dzwonilam go tego gina ze mam problem i on przedstawil sytuacje kolegom i mam prosto tam jechac bez zapisu. Najgorszy weekend majowy ale trudno dam rade.
Trzymajcie się [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

reklama
Dziewczyny, nie wiem czy temat już był czy nie ale macie dla maluszków ochraniacze do łóżeczka??? Bo zastanawiam się i myślę że to ciut zbędne... I teraz sama już nie wiem... Organizer jak najbardziej ale czy ten ochraniacz hmm???
Ja nie kupuje, mysle ze to zbedny zbuetacz kurzu. A jesli sie okaxe, ze jest na prawde niezbedny to dokupie.

Hej ja już po wizycie w szpitalu. Dobrze zrobilam ze pojechałam na konsultacje bo okazalo sie ze skierowanie do szpitala jest zbędne... Fakt glowka nisko szyjka sie skrocila ale nic zlego sie nie dzieje... Wystarczy magnez, luteina i lezenie także jestem juz spokojna bo cala noc przez to nie spalam.
Wazne ze małemu nic nie jest i ciągle jest aktywny.

Kochana, jak się kiepsko czujesz nie krępuj się, tylko proś o przepuszczenie. Ludzie czasem są niekulturalni, a czasem po prostu bezmyślni, albo zanurzeni w swoich sprawach.
Kiedyś w 1 ciąży już przed samym porodem poprosiłam o przepuszczenie mnie w Carrefour i to na kasie pierwszeństwa. Tych epitetów i mądrości, których wtedy wysłuchałam nawet nie będę przytaczać. Już chyba serio lepiej postać... Po za tym dziś byłam tak rozdrazniona, że bałam się że jak mi ktoś coś powie to wybuchnę i mnie ochrona wyprowadzi ze sklepu.

Dziewczyny, nie wiem czy temat już był czy nie ale macie dla maluszków ochraniacze do łóżeczka??? Bo zastanawiam się i myślę że to ciut zbędne... I teraz sama już nie wiem... Organizer jak najbardziej ale czy ten ochraniacz hmm???
Ja mialam, ale użyłam raz czy 2. Ładnie wygląda i nic po za tym. Oddałam potem siostrze razem z pościelą i więcej nie kupię.

Hej ja już po wizycie w szpitalu. Dobrze zrobilam ze pojechałam na konsultacje bo okazalo sie ze skierowanie do szpitala jest zbędne... Fakt glowka nisko szyjka sie skrocila ale nic zlego sie nie dzieje... Wystarczy magnez, luteina i lezenie także jestem juz spokojna bo cala noc przez to nie spalam.
A u tego lekarza ile szyjka ma? Super że unikniesz szpitala

Super :)

reklama
Do góry