reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kiedyś miałam koleżankę w pracy (w sumie 3 miesiące, ona planowała odejście jak ja przyszłam) - jedna z nielicznych kobiet w moim życiu zawodowym (choć wtedy to nie było it a analizy ;))
Ona taki zmarzluch, a ja... Zimą ja siedziałam w krótkim rękawie i uchylałam okno, a ona podkoszulek z długim rękawem, koszula, swetr, często szal do tego, i grzejnik mały koło siebie - oj, ciężko nam było razem, bo jak robiło się cieplej, to ja zaczynałam zasypiać, itd a jak było zimniej, to ona marzła... Już gadałyśmy, że gdyby nie dochodziła, to zmienialybysmy pokój... [emoji15]
To ja bym mogła z Tobą Aga pracować :D

reklama
Dziewczyny przepraszam ze tylko o sobie....oczywiscie ciesze sie ze wizyty macie udane i dzieciaczki zdrowe. Oby tak dalej niech rosna maluszki nasze kochanane.

Takze 9 karowa na isuline. Jezeli dzis uda mi sie do 15 isc i przepisac skierowanie na nfz to jutro Agatowa. Akurat od 14 przyjmuje lekarz co bylam u niego na poczatku ciazy,sam polecal tego od usg . mam karte wiec wejde przed pacjentkami i go porosze powiem co i jak i moze sie uda a jak nie to dopiero 7 maja agatowo ( w pon.przepisze u siebie skierowanie. Prywatnie 490 a terminy pozniej niz na nfz) a na Bielanski 7-8 mam jechac i mnie przyjma. Dzwonilam go tego gina ze mam problem i on przedstawil sytuacje kolegom i mam prosto tam jechac bez zapisu. Najgorszy weekend majowy ale trudno dam rade.
Nie przepraszaj. Jesteśmy tu żeby się wspierać, a Tu masz teraz gorszy czas.

Byłam dziś na mieście, właściwie tylko Auchan i ZUS. W sklepie kolejki okropne i oczywiście wszyscy udawali, że mnie nie widzą, a było mi naprawdę duszno i słabo dziś :( Generalnie zauważyłam że jest mi dużo gorzej niz 2 tyg temu jak załatwiałam coś na mieście. Robi mi się coraz ciężej i coraz gorzej wystać w kolejkach czy gdzieś pójść.

Byłam dziś na mieście, właściwie tylko Auchan i ZUS. W sklepie kolejki okropne i oczywiście wszyscy udawali, że mnie nie widzą, a było mi naprawdę duszno i słabo dziś :( Generalnie zauważyłam że jest mi dużo gorzej niz 2 tyg temu jak załatwiałam coś na mieście. Robi mi się coraz ciężej i coraz gorzej wystać w kolejkach czy gdzieś pójść.
Kochana, jak się kiepsko czujesz nie krępuj się, tylko proś o przepuszczenie. Ludzie czasem są niekulturalni, a czasem po prostu bezmyślni, albo zanurzeni w swoich sprawach.

reklama
Właśnie nie tak wszyscy :D ja co roku poluje, żeby mąż miał wolne w te dni robocze, ale zawsze ktoś uprzedzi. Niby do niczego mi niepotrzebny, ale akurat w tym roku by pokój pomalowal. Jak na złość chodzi w kratkę w każdy dzień roboczy od rana do wieczora. Gdyby nie odsuwanie mebli, to sama bym się za to zabrała.
No oczywiscie wszyscy, ktorzy moga. Ja tez zawsze pracowalam[emoji6]

Do góry