reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Byłam dziś na mieście, właściwie tylko Auchan i ZUS. W sklepie kolejki okropne i oczywiście wszyscy udawali, że mnie nie widzą, a było mi naprawdę duszno i słabo dziś :( Generalnie zauważyłam że jest mi dużo gorzej niz 2 tyg temu jak załatwiałam coś na mieście. Robi mi się coraz ciężej i coraz gorzej wystać w kolejkach czy gdzieś pójść.
Trz tak mam, jest coraz gorzej. No i mnie tez nie zauwazaja[emoji20] A akurat naszych brzuszkow nie da sie niezauwazyc[emoji53]

Dziewczyny, nie wiem czy temat już był czy nie ale macie dla maluszków ochraniacze do łóżeczka??? Bo zastanawiam się i myślę że to ciut zbędne... I teraz sama już nie wiem... Organizer jak najbardziej ale czy ten ochraniacz hmm???

Dziewczyny, nie wiem czy temat już był czy nie ale macie dla maluszków ochraniacze do łóżeczka??? Bo zastanawiam się i myślę że to ciut zbędne... I teraz sama już nie wiem... Organizer jak najbardziej ale czy ten ochraniacz hmm???
Dla noworodka ochraniacze są niebezpieczne, zwiększają ryzyko śmierci łóżeczkowej. Ja kupiłam, jak dziecko miało koło 7 miesięcy i zaczęło mi się przewracać na szczebelki... ale w sumie przydawał się z 2 tygodnie, więc chyba nie było warto.

reklama
Do góry