reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Stwierdzono hipotrofie...maly wazy tylko 850 gram....mam wielowodzie i ogolnie ma mniejsza glowke. Ma nieprawidlowy obraz serca....dysproporcje komor serca,ubytek przegrodt i nieprawodlowe odejscie naczyn.
Mam skierowanie na echo i na usg do bielanskiego na diagnostyke. Wyje jak glupia boze czemu mnie to spotkalo. A taka buziunia sliczna nasza....malusia.Zobacz załącznik 850983Zobacz załącznik 850984
Dopiero teraz przeczytałam Oliwka bo wczoraj mnie nie było za wiele ... Bardzo mi przykro :( dobrze, że wykryte i mogą zareagować ...

reklama
Do ogrzewania też mozna wypozyczyc w razie czego a namiot fajny bo zamknięty i nic nie napada . Wielki aż taki też nie musi być bo będziemy mieć 20 osób tylko najblizsza rodzina
To mając opcję awaryjnego ogrzewania ja bym zdecydowanie wybrała działkę i catering [emoji106] (no ale wiadomo, ja jestem inna [emoji23] więc może niech się reszta wypowie [emoji6])

To mając opcję awaryjnego ogrzewania ja bym zdecydowanie wybrała działkę i catering
emoji106.png
(no ale wiadomo, ja jestem inna
emoji23.png
więc może niech się reszta wypowie
emoji6.png
)
Ja wolę taka inność niż się uganiać za restauracja prze, dwa lata☺️

No☺️ ja już w zeszłym roku wiedziałam, że mamy 10 maja☺️ siostra restauracje 3 lata wcześniej zamawiała. Tylko dla mnie to jest paranoja tyle wcześniej
U nas też tak jest
No tak, nie tylko dla ciebie....
Poza tym przeraża mnie trochę ta komercja komunii... Wielkie imprezy, prezenty, stroje jak ślubne (chyba już niektóre parafie narzucają, na szczęście..) itd..
Mam wrażenie, że gdzieś po drodze zatraciła się idea, po co to w ogóle jest... [emoji15]
U nas od dawna są dla dziewczynki alby u dla chłopca też i to jest mega Oki dla wszystkich ! Nie widać podzialu

reklama
Do góry