reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Leżenie w łóżku i lenia rozumiem jak najbardziej, ale że bez śniadania? [emoji33]
Ja właśnie idę po drugie śniadanie [emoji6]
Dzisiaj chyba będzie koktajl pomarańczowy (tak, mam dużo pomarańczy [emoji23]), plus banany, płatki owsiane, jakieś pestki czy nasiona, itd [emoji6]
Już mnie głód z łóżka wyciąga więc wychodzę ☺️

reklama
No ciekawe do kogo się wrodzi ;) ja to zmarzluch :D
Tzn ja też mors i po ogarnięciu problemów zdrowotnych też zawsze boso, w sandałkach od marca do listopada, krótki rękaw przy temperaturze od ok 5 stopni na plusie itd. Po prostu miałam kiedyś problemy oddechowe, i w związku z tym problemy krążeniowe, sinicę i takie tam.... Problemy z krążeniem obwodowym ustąpiły całkiem dopiero jak zaczęłam uprawiać sport...
Więc w kogokolwiek z nas się nie wrodzi, to powinna woleć zimno ;)

No[emoji5] ja już w zeszłym roku wiedziałam, że mamy 10 maja[emoji5] siostra restauracje 3 lata wcześniej zamawiała. Tylko dla mnie to jest paranoja tyle wcześniej
No tak, nie tylko dla ciebie....
Poza tym przeraża mnie trochę ta komercja komunii... Wielkie imprezy, prezenty, stroje jak ślubne (chyba już niektóre parafie narzucają, na szczęście..) itd..
Mam wrażenie, że gdzieś po drodze zatraciła się idea, po co to w ogóle jest... [emoji15]

ludzie znaja date komuni 2 lata wczesniej ????
Znają, szkoły zawsze mają jedną tą samą niedzielę maja. Siostra też kombinuje już miejsce na komunię za dwa lata ale krucho jest. Nawet by mi do głowy nie przyszło że tak szybko trzeba się za tym rozglądać. Wygląda na to, że już powinnyśmy [emoji2]

reklama
Do góry