Veraska
Fanka BB :)
@oliwka_11
Przykro mi i trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Przykro mi i trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki? [emoji6]A ja dzisiaj jeszcze w łóżku, śniadania nie jadlam[emoji5] szok normalnie dzień leniucha. Ostatnio się zastanawiałam nad restauracja na Komunię dla Marysi i sobie wyobraźcie na 2020 wszystko już u nas pozajmowane. I wpadłam na inny pomysl o którym nie trzeba myśleć 2 lata wcześniej
No ciekawe do kogo się wrodzi ja to zmarzluchJeden mam, taki odrobinę grubszy, plus jakieś kocyki itd też się w razie czego też się znajdą w razie konieczności "nocnej zmiany" [emoji6]
W ogóle mam dylematy raczej nie do rozstrzygnięcia przed lipcem, czy mała będzie raczej ciepłolubna jak większość małych dzieci, czy podobna do nas ja w dzieciństwie co prawda zawsze w skarpetkach, ale miałam trochę problemów zdrowotnych, ale O zawsze boso, zawsze mu było ciepło, nawet jako niemowlę wolał chłodniej niż cieplej, od lat oboje jesteśmy morsami...
Ale chyba nie pozostaje nic innego jak przygotować się na obie wersje [emoji23]
Masz jeszcze czas hehe 'Możecie mnie wykopać, żebym poszła zająć się pitami? [emoji23]
Leżenie w łóżku i lenia rozumiem jak najbardziej, ale że bez śniadania? [emoji33]A ja dzisiaj jeszcze w łóżku, śniadania nie jadlam[emoji5] szok normalnie dzień leniucha. Ostatnio się zastanawiałam nad restauracja na Komunię dla Marysi i sobie wyobraźcie na 2020 wszystko już u nas pozajmowane. I wpadłam na inny pomysl o którym nie trzeba myśleć 2 lata wcześniej
Mamy działkę, namiot, stoły, krzesła wszystko mozna wynajac plus cateringJaki? [emoji6]
ludzie znaja date komuni 2 lata wczesniej ????A ja dzisiaj jeszcze w łóżku, śniadania nie jadlam szok normalnie dzień leniucha. Ostatnio się zastanawiałam nad restauracja na Komunię dla Marysi i sobie wyobraźcie na 2020 wszystko już u nas pozajmowane. I wpadłam na inny pomysl o którym nie trzeba myśleć 2 lata wcześniej