oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Looo matko to mozliwe ze moj moze miec z 1700......tylko nie wiem gdzie by on sie zmiescil1610 było w 28 tygodniu. Dokładnie 2 tygodnie temu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Looo matko to mozliwe ze moj moze miec z 1700......tylko nie wiem gdzie by on sie zmiescil1610 było w 28 tygodniu. Dokładnie 2 tygodnie temu.
Czyli wnetrze i meble z dusza....tez lubie takie. Dlatego w przyszlym tyg reanimacja kolyski nas czeka. Ale super sprawa moc cos odratowac i uzywac niz kupowac nowe. Poza tym teraz nie robia takich mebli jak kiedys. Fakt ciezkie sa ale debowe i latwe do odnowienia samemu. A teraz plyta i co ..A co do drewna - O od zawsze lubił drewno... Mnie się podobało, ale nie miałam drewnianych mebli, bo w takim miniaturowym wnętrzu nie miało to sensu... Ale im większy miałam kontakt z drewnem i stolarką, tym bardziej mi się podobało...
Mamy "zaplecze" (drewno, i cały sprzęt potrzebny do obróbki)
W salonie będą same stare (albo postarzane) drewniane meble, stół, który sami zrobimy, stara maszyna z 1905r., stolik na nogach z singerki z dębowym postarzanym bkatem, i stara komódka, którą mam dostać od wujka po przeprowadzce
Plus narożnik z pufą i krzesła do stołu
I w sumie to całość wyposażenia
Jeszcze jakaś lampę będzie trzeba wymyślić koło narożnika, żeby można było wygodnie się rozłożyć z książką
Niestety juz sie zaczynaja te nieprzespane nocki[emoji53]A ja za to dzisiaj sporo nie spałam wstalam do WC i tak mnie w biodrach rozpierała boleśnie, potem wreszcie zasnęłam to obudził mnie skurcz już miałam wstawać nospe brać ale przeszło
Wiesz co nie wiem, nie pytalam jeszcze, ale ostatnio mialam zdjety w skonvzonym 37Na szczęście już niedługo...
W którym tygodniu zdejmują ci pessar?
Zwlaszcza jak sie zaczna problemy nastolatek[emoji6]Dokładnie - w 3 kobiety może zacznie bardziej ogarniać i mówić...
Oj tak, ludzie w kolo zawsze wiedza lepiej[emoji6]hej !
Wiola mam nadzieje ,ze juz wykorzystalas limit atrakcji na te ciaze i w koncu bedzie dobrze ! No ile mozna...
udanych wizyt , lekkich dni pracowych ,udanych podrozy , ogolnie dobrego dnia wszystkim
jakby nie bylo ten tydzien jednak jest tygodniem dobrych wiesci od lekarzy, oby tak zostalo
Margana Tobie mama zarzca ,ze przekarmiasz mi na glowie siedza, ze pewnie glodze dziecko skoro male zawsze sie znajdzie dobra rada
No coś Ty jak staro [emoji2] , a córcia super pomoże Ci przynajmniej [emoji4]Dzień dobry. Ale dzisiaj spałam.... Wstałam na siku i śniadanie o 6 a potem znowu zasnęłam. Właśnie wylazlam spod prysznica i robię kawkę. Dzisiaj nasza młoda świętuje 8 urodziny. Ale to zleciało. Patrzę na nią i nie mogę uwierzyć że była takim małym brzdacem 54 cm a teraz 140. Czuję się staro...
Tak ja wiem, ze to wychowanie. Statam sie zrozumiec ale mi ciezko, bo ja zupelnie inaczej wychowana.moze taki typ, ktory nie potrafi inaczej ? tak mial w domu i tak nauczony , nie zna innego sposobu ...
ja wiele odruchow mojego zrozumialam patrzac na jego rodzine ...