reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A co do drewna - O od zawsze lubił drewno... Mnie się podobało, ale nie miałam drewnianych mebli, bo w takim miniaturowym wnętrzu nie miało to sensu... Ale im większy miałam kontakt z drewnem i stolarką, tym bardziej mi się podobało... ;)
Mamy "zaplecze" (drewno, i cały sprzęt potrzebny do obróbki) :D

W salonie będą same stare (albo postarzane) drewniane meble, stół, który sami zrobimy, stara maszyna z 1905r., stolik na nogach z singerki z dębowym postarzanym bkatem, i stara komódka, którą mam dostać od wujka po przeprowadzce :)
Plus narożnik z pufą i krzesła do stołu ;)
I w sumie to całość wyposażenia ;)
Jeszcze jakaś lampę będzie trzeba wymyślić koło narożnika, żeby można było wygodnie się rozłożyć z książką ;)
Czyli wnetrze i meble z dusza....tez lubie takie. Dlatego w przyszlym tyg reanimacja kolyski nas czeka. Ale super sprawa moc cos odratowac i uzywac niz kupowac nowe. Poza tym teraz nie robia takich mebli jak kiedys. Fakt ciezkie sa ale debowe i latwe do odnowienia samemu. A teraz plyta i co ..
.do wywalenia jak cos peknie itd.

hej !
Wiola mam nadzieje ,ze juz wykorzystalas limit atrakcji na te ciaze i w koncu bedzie dobrze ! No ile mozna...
udanych wizyt , lekkich dni pracowych ,udanych podrozy , ogolnie dobrego dnia wszystkim :D
jakby nie bylo ten tydzien jednak jest tygodniem dobrych wiesci od lekarzy, oby tak zostalo :D
Margana Tobie mama zarzca ,ze przekarmiasz mi na glowie siedza, ze pewnie glodze dziecko skoro male :baffled: zawsze sie znajdzie dobra rada:D
Oj tak, ludzie w kolo zawsze wiedza lepiej[emoji6]

Dzień dobry. Ale dzisiaj spałam.... Wstałam na siku i śniadanie o 6 a potem znowu zasnęłam. Właśnie wylazlam spod prysznica i robię kawkę. Dzisiaj nasza młoda świętuje 8 urodziny. Ale to zleciało. Patrzę na nią i nie mogę uwierzyć że była takim małym brzdacem 54 cm a teraz 140. Czuję się staro...
No coś Ty jak staro [emoji2] , a córcia super pomoże Ci przynajmniej [emoji4]

reklama
Do góry