reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak się przeprowadzę, to czeka wanna, może bez hydromasażu, ale za to olbrzymia dwuosobowa [emoji23] jak testowałam ją na sucho jeszcze przed zamontowaniem (O stwierdził, że jakaś mała... Jak stała w pustym salonie..... [emoji23]) to tak łokciami sięgałam od brzegu do brzegu - wtedy O od razu zmienił zdanie [emoji23]
Teraz się śmiejemy że Hania będzie się uczyć pływać [emoji23]

Ale tutaj nie będę zapraszać, bo już żyję (a raczej wegetuję) trochę na kartonach... [emoji15]
Oooo zazdro takie wanny. Uwielbiam takie.

reklama
U nas były zakłady ja 1250 mąż 1100 a córka wywalila z kosmosu 1500. No i maluch miał 1610[emoji16][emoji16]a zakład był o to gdzie zjemy kolacje. I musiałam na kebab jechać o córka tak zarzadzila.
Tak zwana dziecięca intuicja [emoji23][emoji106]

No i oczywiście wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń dla solenizantki [emoji274][emoji512]

reklama
Do góry