reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziękuję [emoji15][emoji16][emoji8]
Jeszcze później będzie sporo rzeczy od O - drewniane zabawki, klocki, itd [emoji6]
Ale nim O zacznie się bawić z takimi drobiazgami, to schody, przeprowadzka itd....
I wspólnie chcemy zrobić kilka "książeczek" takich drewnianych, tzn z cienkiej sklejki - z różnymi kształtami ;)
Ogolnie Aga wlasnie wraca moda na te klocki drewniane albo sortery. Bo to eko. I nie dziwie sie ze lubisz takie rzeczy. A ksiazeczki tez sa mega ....jak i te szmatki takie z mwtkami itd.

reklama
Ogolnie Aga wlasnie wraca moda na te klocki drewniane albo sortery. Bo to eko. I nie dziwie sie ze lubisz takie rzeczy. A ksiazeczki tez sa mega ....jak i te szmatki takie z mwtkami itd.
Takie metkowce fajnie się szyje ;) szeleści toto trochę, a dzieciaki lubią ciągnąć za tasiemki i mamlać [emoji23]
Jak dam radę, to jak ogarnę się z tym, co muszę uszyć, to mogę uszyć takich więcej ;)

reklama
A co do drewna - O od zawsze lubił drewno... Mnie się podobało, ale nie miałam drewnianych mebli, bo w takim miniaturowym wnętrzu nie miało to sensu... Ale im większy miałam kontakt z drewnem i stolarką, tym bardziej mi się podobało... ;)
Mamy "zaplecze" (drewno, i cały sprzęt potrzebny do obróbki) :D

W salonie będą same stare (albo postarzane) drewniane meble, stół, który sami zrobimy, stara maszyna z 1905r., stolik na nogach z singerki z dębowym postarzanym bkatem, i stara komódka, którą mam dostać od wujka po przeprowadzce :)
Plus narożnik z pufą i krzesła do stołu ;)
I w sumie to całość wyposażenia ;)
Jeszcze jakaś lampę będzie trzeba wymyślić koło narożnika, żeby można było wygodnie się rozłożyć z książką ;)

Do góry