No rośnie śmiesznie jak taka piłkaNie taki straszny ten syf.....najwazniejsze ze na swoim ogarniesz i bedzie cacy. Ale uroslas.....fajna kuleczka podobna do mojej
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
I jak rozchodzilas sie troszke?No to na pokonanie wszystkich bóli rannych poszłam na zakupy [emoji5]️ teraz odpoczywam
Kuchnia wygląda jak moja [emoji23]Tak wyglądają moje warunki mieszkaniowe syf na syfie ale co zrobić Zobacz załącznik 850759Zobacz załącznik 850760Zobacz załącznik 850761Zobacz załącznik 850762Zobacz załącznik 850763
Po kolei sypialnia, salon, łazienka, kuchnia i My z Maksiem ))
A poza tym, to - standardowo, remontowo trochę spartanskie warunki dla ciężarnej, ale - dasz radę [emoji106]
Szybko zleci, i już będzie ślicznie, tak, jak chcesz mieć [emoji106]
No nie jest źle jak jutro będzie kuchnia, zawsze mogę pojechać do siebie do domu ale nie umrę tu te parę dni jak już będzie kuchnia (bo agd już jest) to bez karnisza i listew można żyćKuchnia wygląda jak moja [emoji23]
A poza tym, to - standardowo, remontowo trochę spartanskie warunki dla ciężarnej, ale - dasz radę [emoji106]
Szybko zleci, i już będzie ślicznie, tak, jak chcesz mieć [emoji106]
Śliczna piłeczkaNo rośnie śmiesznie jak taka piłka
W dodatku jesteś bardzo drobna, więc u ciebie piłeczka jest bardziej wyeksponowana
Ale widać, że Maksio rośnie [emoji106] [emoji16]
Oj w ostatnim czasie mam wrażenie że wypchnął swój domek dość mocno [emoji14]Śliczna piłeczka
W dodatku jesteś bardzo drobna, więc u ciebie piłeczka jest bardziej wyeksponowana
Ale widać, że Maksio rośnie [emoji106] [emoji16]
Margana
Fanka BB :)
No dzieciaki zadziwiaja bardzo. Ja tez nie moge sie nadziwic, ze moja juz taka duza, a dopiero co rodzilam[emoji6]Dzień dobry. Ale dzisiaj spałam.... Wstałam na siku i śniadanie o 6 a potem znowu zasnęłam. Właśnie wylazlam spod prysznica i robię kawkę. Dzisiaj nasza młoda świętuje 8 urodziny. Ale to zleciało. Patrzę na nią i nie mogę uwierzyć że była takim małym brzdacem 54 cm a teraz 140. Czuję się staro...
kinga30
Nogę tak chociaż jeszcze trochę boli, co do reszty boli to biodra mnie chyba dzisiaj nie opuszczaI jak rozchodzilas sie troszke?
martaaa515
Po wizycie wszystko ok [emoji4] mały waży 1500g więc dołączam do grona dużych dzieci [emoji2] w 2,5 tygodnia 500g, trochę mnie to przeraża [emoji2] ciśnienie mam mierzyć i zapisywać, dziś 120/80 więc luz. Jakby było powyżej 145-150/95 to mam dzwonić. Na dole wyskoczył mi żylak, nic groźnego, nic z tym nie robić. Po ciąży zmaleje ale nie zniknie. Najważniejsze że nic poważnego [emoji4] następna wizyta 17 maja [emoji4] nadrobię Was i się uaktywnie.
reklama
Onaszczesliwa2018
Super moje gratulacje [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Po wizycie wszystko ok [emoji4] mały waży 1500g więc dołączam do grona dużych dzieci [emoji2] w 2,5 tygodnia 500g, trochę mnie to przeraża [emoji2] ciśnienie mam mierzyć i zapisywać, dziś 120/80 więc luz. Jakby było powyżej 145-150/95 to mam dzwonić. Na dole wyskoczył mi żylak, nic groźnego, nic z tym nie robić. Po ciąży zmaleje ale nie zniknie. Najważniejsze że nic poważnego [emoji4] następna wizyta 17 maja [emoji4] nadrobię Was i się uaktywnie.
Podziel się: