reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ah, bez wiekszych zmian. Jak wsiedlismy do auta to mloda mowi szeptem: tata miales cos mame zapytac. A on jak sie czuje. A ja mowie obchodzi Cie to. A on, ze tylko mi sie tak wydaje, ze nie obchodzi. Moze i tak, ale nie daje mi powodow zeby inaczej myslec.
Ohhh kochana jak go przypilnowala żeby zapytał teraz 3 dziewczynka w domu będzie to go wyszkolicie[emoji7] [emoji4]

Dzień dobry :) dziś ostatni dzień w pracy, jakoś mi dziwnie. O 16 wizyta, trzymajcie proszę kciuki :)

Helou!

Moja tępota osiągnęła apogeum. Mam dzisiaj wizytę i co? I oczywiście nie zrobiłam badań. No niech mnie ktoś walnie. A jeszcze! 2 dni temu M. kupował pojemniki na mocz, bo sam musiał zrobić jakieś badanie (BTW jak jest w aptece i kupuje pojemnik to zawsze prosi o POMNIK na siku :D ) i jeszczemu powiedziałam żeby wziął więcej, bo mi się też przydadzą. I co? I nic mi w tej pustej głowie nie zadzwoniło... no masakra jaka jestem na siebie zła!

Margana, ty masz jakąś depresję kurde. Niedobrze :/ Mam nadzieję że wizyta da Ci jakiegoś pozytywnego kopa :* Ja dzisiaj też mam wizytę :)

@olaaa7, a ja dzisiaj mam ostatni dzień...! :D Jak Ci z mówieniem "mąż" ? :D

Może czasami tak trzeba...? Ja zawsze staram się trzymać i w konsekwencji tłumię negatywne emocje.. a naprawdę czasami dobrze jest tak się "zwyć", to przynosi ulgę...

Ja czuję młodego teraz wszędzie- na dole, górze i po bokach :) Ale chyba jednak najwięcej na dole. Zobaczymy dzisiaj gdzie i jak dziedzic siedzi ;) :D

No to trzymam kciuki żeby wózek ruszył machinę shoppingu :D Jaki w końcu kupiłaś?
Użyłam go może dwa razy :D jakoś tak dziwnie i oficjalnie brzmi :p

Ah, bez wiekszych zmian. Jak wsiedlismy do auta to mloda mowi szeptem: tata miales cos mame zapytac. A on jak sie czuje. A ja mowie obchodzi Cie to. A on, ze tylko mi sie tak wydaje, ze nie obchodzi. Moze i tak, ale nie daje mi powodow zeby inaczej myslec.

Jaka ta Twoja mala kochana... bardziej empatyczna niż tatuś [emoji4]

Siedzimy już w samolocie, także ściskam Was babeczki, trzymajcie się wszystkie w kupie, Wiolka bez żadnych akcji proszę!;) będę zaglądać [emoji8]

reklama
Do góry