reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Na pewno masz racje. Musze to zmienic, bo faktycznie sie wykoncze. Chociaz mloda coraz czesciej mowi zebym odpoczela, a tata jej cos tam zrobi[emoji6] 6,5-latka bardziej domyslna.

Popieram @_agnieszka_ i @oliwka_11, musisz dać do zrozumienia, że nie ze wszystkim dasz radę. Wiem że nie jest łatwo, bo ja też mam charakter Zosi-samosi, ale czasami nawet specjalnie czegoś nie rób i poproś o pomoc, żeby zapamiętał... A dzieci są bardziej domyślne bez 2 zdań. Mój dopytywał wczoraj jak ugotować makaron, żeby umiał jak urodzi się brat i będzie chciał mi pomóc... aż mnie gardło ścisnęło że tak myśli sobie w tej małej głowie... potem pytał o sos pomidorowy :D Ale powiedziałam że to bardziej skomplikowane więc stwierdził: to zjesz makaron z masłem albo sos sobie zrobisz sama :-D:-D:-D

Kurde to bylo dobre na prawdę [emoji23] czyli jeszcze na porodowke muszę pamiętać o 3 torbie z ubraniami na wybieg [emoji16]

Demyt! Dobrze że przypomniałyście..!

Popieram @_agnieszka_ i @oliwka_11, musisz dać do zrozumienia, że nie ze wszystkim dasz radę. Wiem że nie jest łatwo, bo ja też mam charakter Zosi-samosi, ale czasami nawet specjalnie czegoś nie rób i poproś o pomoc, żeby zapamiętał... A dzieci są bardziej domyślne bez 2 zdań. Mój dopytywał wczoraj jak ugotować makaron, żeby umiał jak urodzi się brat i będzie chciał mi pomóc... aż mnie gardło ścisnęło że tak myśli sobie w tej małej głowie... potem pytał o sos pomidorowy :D Ale powiedziałam że to bardziej skomplikowane więc stwierdził: to zjesz makaron z masłem albo sos sobie zrobisz sama :-D:-D:-D

Haha czyli z głodu nieumrzesz[emoji16]

reklama

A Ty zapomniałaś??? Nie wierzę [emoji16][emoji16][emoji16]oj kobiety dwa dni mnie tu nie było takie zaniedbania. No zesz kuwa mariolka mac. Muszę się za Was wziąść bo gotowe jeszcze rodzić w koszulach ala babcia lat 90.
Gacie poporodowe??? Stringi na pupę i wio[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Może nam po nogach cieknac ale wyglądać trzeba. No mus jest i tyle.

Dobra kończę bo chyba lekko mnie poniosło [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Do góry