reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny, powiedzcie mi proszę te, które przyjmują luteinę dopochwowo, czy zdarza się Wam taki mętny mocz? Ja coś takiego zaobserwowałam w zeszłym tygodniu (nie dotyczy każdego oddania moczu), myślałam, że to z powodu wymieszanej wydzieliny z pochwową, ale dzisiaj rano naszły mnie wątpliwości. Jutro chyba zrobię badanie moczu, czy to nie jakiś bezobjawowy stan zapalny, bo w sumie nie mam żadnych dolegliwości podczas oddawania moczu . Jakoś mega często do WC też nie chodzę.

reklama
Hej dziewczyny, powiedzcie mi proszę te, które przyjmują luteinę dopochwowo, czy zdarza się Wam taki mętny mocz? Ja coś takiego zaobserwowałam w zeszłym tygodniu (nie dotyczy każdego oddania moczu), myślałam, że to z powodu wymieszanej wydzieliny z pochwową, ale dzisiaj rano naszły mnie wątpliwości. Jutro chyba zrobię badanie moczu, czy to nie jakiś bezobjawowy stan zapalny, bo w sumie nie mam żadnych dolegliwości podczas oddawania moczu . Jakoś mega często do WC też nie chodzę.
Ja mam bardzo zolty i na pewno mocno różni się od tego w ciągu dnia jak potem sporo piję. Ale wyniki moczu mam bardzo dobre

Hej ;)witam się i dziś zaczynam 31 ;)
@Margana na która masz? Mam nadzieję że poczujesz się odrobinę lepiej ! A córeczka jak sie czuje ?Przeszlo jej ?
@oliwka_11 jak tam twoje ciśnienie ?
Cisnienie zaraz po wstaniu 138\80 wiec ladnie oby nie szalalo w dzien
Za to cukier 105. Nie jadlam 2 kolacji wczoraj bo nera bolala wzielam prochy i poszlam spac....a D nie mial sumienia mnie budzic o 22. Takze jak nie jedno to drugie.

Ja z rana zazwyczaj mętny bo tabletka że mnie wylatuje ,

Witajcie. Noc fatalna. Bol zatok nie do zniesienia, nos zatkany, brzuch twardy. W ogole spac nie moglam. Sprobuje sie jeszcze przespac, bo potem mam prenatalne. Nie wiem jak sie ogarne i dojade.

Zycze wszystkim milego dnia i udanych wizyt!
Trzymam kciuki za prenatalne. Odpoczywaj poki mlodej nie ma . wspolczuje przeziebienia niech cie szybko pusci. Na bol zatok dobry jest ibuprom zatoki ale nie wiem czy mozemy go brac.

reklama
czesc mamuski !:)
dobrych wiesci przyniescie z wizyt niech tu nam sie troche humory poprawia :cool2:
ja mialam metny mocz przy plamieniach na poczatku, cos tam wyszlo w nim ponad norme ale kazali tylko wiecej pic ;) progesteron to mi daja w zastrzykach takze nie wiem jak to jest z tymi wydzielinami, mialam przezroczysta od 3 trymestru ksiazkowo zaczela byc biala:-D
Oliwka musisz wlaczyc przypminajke wieczorem i jadac te kromeczke :D
2.5 godz na paznakciach to bym chyba kogos zagryzla:mad: zreszta ja sobie nie daje dotykac stop , taaakie mam laskotki :baffled:ale zazdroszcze efektu:D
maz dzis na mnie patrzyl jak wstawalam z lozka i pyta ... co ty to robisz :crazy:no co ... jak sie ma wieloryb podniesc niby .... :angry:

Do góry