reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej ;)witam się i dziś zaczynam 31 ;)
@Margana na która masz? Mam nadzieję że poczujesz się odrobinę lepiej ! A córeczka jak sie czuje ?Przeszlo jej ?
@oliwka_11 jak tam twoje ciśnienie ?
Na 17.20. Tylko najpierw musze dojechac po mloda do przedszkola i stamtad M nas odbierze i pojedzieny juz na badanie.
Mloda jeszcze tylko czasem pokasluje. Zawsze jest tak, ze ona cos przyniesie, kilka dni i jej przechodzi, a ja sie mecze 2 tygodnie.

Na 17.20. Tylko najpierw musze dojechac po mloda do przedszkola i stamtad M nas odbierze i pojedzieny juz na badanie.
Mloda jeszcze tylko czasem pokasluje. Zawsze jest tak, ze ona cos przyniesie, kilka dni i jej przechodzi, a ja sie mecze 2 tygodnie.
W dodatku teraz wszystko zaczęło pylic :/
Oby Ci szybko przeszło !

Witam i ja :) czeka mnie dziś wizyta u endo, a tak mi się nie chce :p Dziś pierwszy dzień w domu bez męża bo poszedł do pracy. Kciuki za wizyty :) Ja mam jutro i jutro też ostatni dzień w pracy :) aż trudno mi w to uwierzyć. Dziewczyny orientujecie się może jak wygląda zmiana danych i osoby uposażonej w grupowym ubezpieczeniu w pracy, zgłosić to muszę sama u ubezpieczyciela czy w swojej firmie? I jak to jest gdy firma odciąga składkę na to ubezpieczenie i np na kasę zapomogowo pozyczkowa z wynagrodzenia, gdy przechodzę na l4 i potem macierzyński, wtedy dalej są te składki odciągane nawet jak płaci ZUS?

reklama
Do góry