reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

I co wtedy jak już ten baby blues dopadnie? Nie chce człowiek tego dziecka czy jak ?
Nie ja nigdy nie miałam czegoś takiego, że nie chciałam dziecka, bardziej przeszło w taka myśl, że nie moge nakarmić, dziecko kolki placze co że mnie za matka, nie nadaje się, jak można nie potrafić nakarmić własnego dziecka. Byle co mnie wyprowadzało z równowagi nawet mi mąż potrafił źle wodę ugotować i ryczalam, ciagle mi się ryczeć chciało byle czego taki totalny dół

reklama
Doczytałam Was w końcu [emoji4][emoji4]
Wiola super, że na wizycie wszystko ok. Fabianek to już kawał chłopa [emoji4] ja idę w czwartek to zobaczę ile mój ma teraz [emoji4] jutro mocz i morfologia.
Brzuch w ostatnim czasie bardzo mi urósł, każda czynność wymaga wielkiego wysiłku przy którym sapię jak lokomotywa [emoji2] w koszyku na Allegro czekają ostatnie rzeczy do wyprawki i jestem gotowa na syna [emoji4]

Tak z innej beczki... Jaką macie pogodę...? Bo u mnie burza, ulewa, oberwanie chmury, i rypnęło w nadajnik :/
Internet jeszcze mam, ciekawe jak długo, zasięgu w latach telefonie prawie wcale (z sąsiedniego nadajnika, a że to zadupie, to są dość daleko od siebie....)

Tak z innej beczki... Jaką macie pogodę...? Bo u mnie burza, ulewa, oberwanie chmury, i rypnęło w nadajnik :/
Internet jeszcze mam, ciekawe jak długo, zasięgu w latach telefonie prawie wcale (z sąsiedniego nadajnika, a że to zadupie, to są dość daleko od siebie....)
U mnie też nieciekawie,na razie czarne chmury i straszy,ale zobaczymy,czy pieprznie piorunem ognistym,czy przejdzie bokiem;)

U nas póki co troszkę chmurek ale i słońce. W nocy mają nadejść właśnie burze z zachodu. Mam nadzieję, że mąż wróci z pracy do tej pory bo się boję [emoji2]

U nas póki co troszkę chmurek ale i słońce. W nocy mają nadejść właśnie burze z zachodu. Mam nadzieję, że mąż wróci z pracy do tej pory bo się boję [emoji2]
Ja się nie boję burzy, czasem siadałam na balkonie popatrzeć.... [emoji15]
Ale boję się o O, musi dojechać z budowy... Ale nam nadzieję, że do tego czasu się uspokoi.......

reklama
A jaką dawkę bierzesz? Ja brałam 2000j., ale endokrynolog mi powiedziała, że czasem w ciąży to za mało, ale to kwestia osobnicza... Ale więcej bez zrobienia wcześniej badania lepiej nie brać..
Wiesz co 1000 i do tego też jeszcze mam w witaminach jakąś mniejszą dawkę ale średnio co 2 miesiące sprawdzam dodatkowo ta witaminę przy badaniach i ostatnio kurde niewiem czy 38 czy 48 miałam i lekarka powiedziała że jest Oki :)

Do góry