reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
reklama
Nie lubie wysiadywac w wannie. Wole szybki prysznic i polozyc sie w salonie[emoji6] Juz jestem po. Tylko mloda mnie jeszcze wnerwia, zreszta jak przez caly dzien dzisiaj[emoji53]

To ja kocham wannę..! Aczkolwiek w ciąży prysznic wygodniejszy.

U nas do czasu wyleczenia nadżerki będą gumki, a potem znowu bez - może wyjdzie ;)
A później nie wiem - nie chcę wracać do tabletek, podobnie jak @Karla88, przerywany odpada, bo nie chcę, więc na razie nic poza gumkami nie przychodzi mi do głowy...
Są metody naturalne, ale nie zawsze wystarcza ich skuteczność, czasem jednak przydałaby się wieksza ;)

Agnieszka a znasz: Link do: Strona główna Czytałam o tym trochę i myślę że to może mieć sens jeśli ktoś nie chce brać hormonów...

Wkurzam się trochę ale on też już nie może dłużej tu być.. Jakoś to będzie :)

Na pewno nie będzie Ci łatwo w tej końcówce, ale dasz radę! Jakbyś się nudziła możesz coś jeszcze powykańczać w mieszkaniu :D

U nas z gumkami był tylko problem z zakupem - tak naprawdę tylko durex XL, które ciężko było kupić [emoji15] (przynajmniej nim zaczęliśmy starania, może od tego czasu są jakieś postępy ;))

Hahahahh Aga zastanawiałam się czy mam polubić ten post, czy trochę głupio :-D:-D:-D

Tak apropos, właśnie testują pierwsze skuteczne tabletki dla mężczyzn. Zapytałam ostatnio mojego, czy by brał, gdyby były, bo mieliśmy ostatnio awanturę o antykoncepcję, to spojrzał na mnie, jak na idiotkę i nie chciał rozmawiać, nawet teoretycznie. Dziwni ci mężczyźni są.

Dziwni... ale ja mimo wszystko miałabym trochę problem z zaufaniem, także @arona rozumiem Cię... nie wiem jak oni tak potrafią ufać bezproblemowo.. chyba że jest im łatwiej bo jak coś to i tak nie oni chodzą w ciąży.

@peszek, no ja też wolę być przygotowana z wyprawką i myślę że teraz już robi się na to najwyższy czas.. :)

Kobitki czy Wy także macie czasem mdlosci? Nie ze chce mi się wymiotowa, ale jest mi trochę niedobrze od kilku dni

Ja tak mam.. ostatnio najczęściej jest m niedobrze z rana. Zastanawiałam się czy to nie żelazo, ale jeśli biorę cały czas i wcześniej nic mi nie było to chyba nie to...

Mamusie chłopców oglądam właśnie h&m i zobaczcie jakie cudo sprzedają [emoji173][emoji7][emoji7] Zobacz załącznik 849616

O nieeeeeeeee ja już nie mogę nic kupować....:nerd:

Do góry