reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
reklama
Nie lubie wysiadywac w wannie. Wole szybki prysznic i polozyc sie w salonie[emoji6] Juz jestem po. Tylko mloda mnie jeszcze wnerwia, zreszta jak przez caly dzien dzisiaj[emoji53]

To ja kocham wannę..! Aczkolwiek w ciąży prysznic wygodniejszy.

U nas do czasu wyleczenia nadżerki będą gumki, a potem znowu bez - może wyjdzie ;)
A później nie wiem - nie chcę wracać do tabletek, podobnie jak @Karla88, przerywany odpada, bo nie chcę, więc na razie nic poza gumkami nie przychodzi mi do głowy...
Są metody naturalne, ale nie zawsze wystarcza ich skuteczność, czasem jednak przydałaby się wieksza ;)

Agnieszka a znasz: Link do: Strona główna Czytałam o tym trochę i myślę że to może mieć sens jeśli ktoś nie chce brać hormonów...

Wkurzam się trochę ale on też już nie może dłużej tu być.. Jakoś to będzie :)

Na pewno nie będzie Ci łatwo w tej końcówce, ale dasz radę! Jakbyś się nudziła możesz coś jeszcze powykańczać w mieszkaniu :D

U nas z gumkami był tylko problem z zakupem - tak naprawdę tylko durex XL, które ciężko było kupić [emoji15] (przynajmniej nim zaczęliśmy starania, może od tego czasu są jakieś postępy ;))

Hahahahh Aga zastanawiałam się czy mam polubić ten post, czy trochę głupio :-D:-D:-D

Tak apropos, właśnie testują pierwsze skuteczne tabletki dla mężczyzn. Zapytałam ostatnio mojego, czy by brał, gdyby były, bo mieliśmy ostatnio awanturę o antykoncepcję, to spojrzał na mnie, jak na idiotkę i nie chciał rozmawiać, nawet teoretycznie. Dziwni ci mężczyźni są.

Dziwni... ale ja mimo wszystko miałabym trochę problem z zaufaniem, także @arona rozumiem Cię... nie wiem jak oni tak potrafią ufać bezproblemowo.. chyba że jest im łatwiej bo jak coś to i tak nie oni chodzą w ciąży.

@peszek, no ja też wolę być przygotowana z wyprawką i myślę że teraz już robi się na to najwyższy czas.. :)

Kobitki czy Wy także macie czasem mdlosci? Nie ze chce mi się wymiotowa, ale jest mi trochę niedobrze od kilku dni

Ja tak mam.. ostatnio najczęściej jest m niedobrze z rana. Zastanawiałam się czy to nie żelazo, ale jeśli biorę cały czas i wcześniej nic mi nie było to chyba nie to...

Mamusie chłopców oglądam właśnie h&m i zobaczcie jakie cudo sprzedają [emoji173][emoji7][emoji7] Zobacz załącznik 849616

O nieeeeeeeee ja już nie mogę nic kupować....:nerd:

Do góry