Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dziś 30zaczelismy [emoji4]@Onaszczesliwa2018 Super ze wszystko wporzadku :* Jaki duzy juz synus ktory masz dzis tydz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś 30zaczelismy [emoji4]@Onaszczesliwa2018 Super ze wszystko wporzadku :* Jaki duzy juz synus ktory masz dzis tydz ?
Mam nadziejęwow super wiesci , teraz odsapniesz...
oo ja zaczne jutro , ciekawe czy moj teztak ladnie rosnie , jesli naprawde 200 g tygodniowo to by tak wychodziloDziś 30zaczelismy [emoji4]
No chociaż teraz jest idealny a był przez parę ostatnich tygodni o tydzień większy [emoji4] pewnie taki etapDobrze, że wszystko ok i jaki już duży
ja 4 Maja mam wizyte i bede miala 30+1 ciekawe ile bedzie wazyl 12 kwietnia 1056Dziś 30zaczelismy [emoji4]
Ciekawe ile moja waży, za dwa dni się dowiem. Mam nadzieję, że spokojnie dokustykam do lekarzaNo chociaż teraz jest idealny a był przez parę ostatnich tygodni o tydzień większy [emoji4] pewnie taki etap
Za chwilę 1.5 kg [emoji16][emoji16] super wynikiMy już po wizycie mały całe USG sobie ziewal KTG czyste leży główka na dole waży 1300 a i szyjka 3.36
Ja też jestem ciekawa ile moja juz wazy ale myślę że tak do 1200 nie więcejCiekawe ile moja waży, za dwa dni się dowiem. Mam nadzieję, że spokojnie dokustykam do lekarza
Tzn 29t0dzien czy 30t0 dzień? Bo mi się już mieszają te skończone i zaczęte [emoji23][emoji16]Dziś 30zaczelismy [emoji4]
Nie lubie wysiadywac w wannie. Wole szybki prysznic i polozyc sie w salonie[emoji6] Juz jestem po. Tylko mloda mnie jeszcze wnerwia, zreszta jak przez caly dzien dzisiaj[emoji53]
U nas do czasu wyleczenia nadżerki będą gumki, a potem znowu bez - może wyjdzie
A później nie wiem - nie chcę wracać do tabletek, podobnie jak @Karla88, przerywany odpada, bo nie chcę, więc na razie nic poza gumkami nie przychodzi mi do głowy...
Są metody naturalne, ale nie zawsze wystarcza ich skuteczność, czasem jednak przydałaby się wieksza
Wkurzam się trochę ale on też już nie może dłużej tu być.. Jakoś to będzie
U nas z gumkami był tylko problem z zakupem - tak naprawdę tylko durex XL, które ciężko było kupić [emoji15] (przynajmniej nim zaczęliśmy starania, może od tego czasu są jakieś postępy )
Tak apropos, właśnie testują pierwsze skuteczne tabletki dla mężczyzn. Zapytałam ostatnio mojego, czy by brał, gdyby były, bo mieliśmy ostatnio awanturę o antykoncepcję, to spojrzał na mnie, jak na idiotkę i nie chciał rozmawiać, nawet teoretycznie. Dziwni ci mężczyźni są.
Kobitki czy Wy także macie czasem mdlosci? Nie ze chce mi się wymiotowa, ale jest mi trochę niedobrze od kilku dni
Mamusie chłopców oglądam właśnie h&m i zobaczcie jakie cudo sprzedają [emoji173][emoji7][emoji7] Zobacz załącznik 849616