reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam nowe mamuski.

OnaSzczesliwa-dobrze ze pojechalas. Przynajmniej bedziesz spokojna i pod okiem specjalistow.

Dziewczyny te co sa po cc. CZY MACIE TAK ZE BLIZNA WAS TAK JAKBY CIAGNIE.?A CZASEM ZABOLI PRZY KASZLNIECIU CZY KICHNIECIU?

reklama
A ja cale zycie tak mam [emoji6] A juz najgorzej po nocce.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
W tygodniu nocek to ja w ogóle byłam wyłączona z życia bo funkcjonowałam jak zombie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja narazie mojej blizny w ogóle nie czuję
Cholera ja nie pamietam jak milam w poprzednich bo to ponad 7 lat temu bylo. Czasem mnie tak jakby ciaglo. A raz na jakis czas niezle zaboli wlasnie przy kaszlu czy kichnieciu. Czytalam ze to moga byc zrosty. Wczesniej przed ciaza raz na jakos czas wlasnie tez dawala mi znac o sobie.

Cholera ja nie pamietam jak milam w poprzednich bo to ponad 7 lat temu bylo. Czasem mnie tak jakby ciaglo. A raz na jakis czas niezle zaboli wlasnie przy kaszlu czy kichnieciu. Czytalam ze to moga byc zrosty. Wczesniej przed ciaza raz na jakos czas wlasnie tez dawala mi znac o sobie.
Ja w poprzedniej to nie czułam blizny do samego końca, zobaczymy teraz

Witam nowe mamuski.

OnaSzczesliwa-dobrze ze pojechalas. Przynajmniej bedziesz spokojna i pod okiem specjalistow.

Dziewczyny te co sa po cc. CZY MACIE TAK ZE BLIZNA WAS TAK JAKBY CIAGNIE.?A CZASEM ZABOLI PRZY KASZLNIECIU CZY KICHNIECIU?
Ja miałam przepuklinę pachwinową i właśnie w miejscu blizny mnie czasem ciągnie. Ale ogólnie to prawie codziennie kłuje mnie to jajnik, to niżej :) czytałam, że może to być też przy zaparciach a właśnie ten etap przechodzę ;)

oar8qqmzp357f8q1.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Witam. Kompletnie nie miałam czasu cokolwiek napisać . Wczoraj czułam się fatalnie a dziś jest super . Mam za sobą bardzo dlugi spacer to prawdopodobnie będę spać jak niemowle☺

Ja miałam przepuklinę pachwinową i właśnie w miejscu blizny mnie czasem ciągnie. Ale ogólnie to prawie codziennie kłuje mnie to jajnik, to niżej :) czytałam, że może to być też przy zaparciach a właśnie ten etap przechodzę ;)

oar8qqmzp357f8q1.png

Ty weź mi o zaparciach nic nie mów bo to masakra jest. Brzuch przez te zaparcia wzdęty o wiele bardziej niż bez tego. Ale zauwazylam ze podbrzusze mi się leciutko prawie niezauwazalnie zaokrągliło.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Dziewczyny czy któraś z was po kąpieli odczuwala klujacy ból z prawej strony na dole? Zaczynam się bać troszke
Uwielbiam kąpiele ale odkąd wiem o ciąży chodzę tylko pod prysznic. Raz poszłam jak było mi strasznie zimno żeby się troszkę rozgrzać i po tej kąpieli dostałam krwawienia. Pewnie to był zbieg okoliczności ale z kąpieli rezygnuję na stałe.
Podczas kąpieli się relaksujesz, ciało się opuszcza. Może to jajnik? Podobno to normalne :)

oar8qqmzp357f8q1.png

Do góry