reklama
Jola92
Fanka BB :)
U mnie jak będzie córcia to też dostanie na imię Laura, a jak chłopiec to Staszek po dziadkuTo miłe :-) a zawsze Ci się to imię podobało? Ja od gimnazjum wiedziałam że jak kiedyś będzie córka, to musi być Laura no i swojego dopięłam. I się bardzo cieszę bo imię super a nie ma w szkole wielu dziewczynek o tym imieniu.
Co ro ruchów to teraz na ruchy czekamy a potem już na poród bo brzuch będzie coraz cięższy. Ja póki co kilo na plusie i teho chcę się tezymac. Maksymalnie 1.5 kg na miesiac dodatkowo, nie więcej.
zaczarowanaKicia
Mi wroza chłopca również bym to chciała ale co ma być to będzie
Elodia
Ja mam typa na dziewczynkę Kasia, a na chłopca to Wojtuś ale to sie zastanowię, bo ostatnio pełno Wojtków się rodzi a ja jakoś wolę imiona które nie królują w rankingach a są jeszcze normalne. Córki Dżesika ani syna Brajan bym w życiu nie nazwala. A jeśli nie Wojtuś, to może Łukasz....a zresztą jak nie bedziemy w stanie dojść do porozumienia, to wypiszemy imiona na kartkach i młoda wylosuje wtedy :-)U mnie jak będzie córcia to też dostanie na imię Laura, a jak chłopiec to Staszek po dziadku
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
I to dobra opcja losowanie. U mnie mloda czaruje zeby siostra byla....bo mowi ze jak bedzie 3 chlopak to oszaleje. I oczywiscie powiedziala typy imion jak bedzie dziewczynka.Ja mam typa na dziewczynkę Kasia, a na chłopca to Wojtuś ale to sie zastanowię, bo ostatnio pełno Wojtków się rodzi a ja jakoś wolę imiona które nie królują w rankingach a są jeszcze normalne. Córki Dżesika ani syna Brajan bym w życiu nie nazwala. A jeśli nie Wojtuś, to może Łukasz....a zresztą jak nie bedziemy w stanie dojść do porozumienia, to wypiszemy imiona na kartkach i młoda wylosuje wtedy :-)
Elodia
Witaj. Gratuluję ciąży. Masz nerwicę lękową, a ja nerwicę żołądka i natręctw trochę tez. Damy radę kochana :-)Hejka. Jestem tu 1 raz [emoji5] jestem chyba w 6 tc ale jeszcze nie byłam u gin. Bardzo się boję bo nam stwierdzoną nerwicę lękową. Czy któraś z Was też tak miala. Jakieś leki można brać ? Wiz u gin mam dopiero za 3 tyg
reklama
zaczarowanaKicia
Łukasz piękne imię mój mezus ma tak na imieJa mam typa na dziewczynkę Kasia, a na chłopca to Wojtuś ale to sie zastanowię, bo ostatnio pełno Wojtków się rodzi a ja jakoś wolę imiona które nie królują w rankingach a są jeszcze normalne. Córki Dżesika ani syna Brajan bym w życiu nie nazwala. A jeśli nie Wojtuś, to może Łukasz....a zresztą jak nie bedziemy w stanie dojść do porozumienia, to wypiszemy imiona na kartkach i młoda wylosuje wtedy :-)
Podziel się: