reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Boże...zdrzemnelam sie teraz popoludniu....taki nioegra mnie zlapal....nie wiem, cos kolo 17 przysnelam i obudzilam sie z ciezkimi powiekami teraz dopiero jak mnie na kolacje zaczeli budzic....tez tak macie że po drzemce w ciągu dnia nie możecie dojść do siebie?

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Boże...zdrzemnelam sie teraz popoludniu....taki nioegra mnie zlapal....nie wiem, cos kolo 17 przysnelam i obudzilam sie z ciezkimi powiekami teraz dopiero jak mnie na kolacje zaczeli budzic....tez tak macie że po drzemce w ciągu dnia nie możecie dojść do siebie?

f2wlk6nllyt56xuu.png

Taaaak! Wgl nie mogę wtedy wstać, tylko chcę zostać w łózku i mówię mojemu żeby mi dal jeszcze 5 minut i tak w kółko. W końcu jakoś na siłę wstaję ale zanim sie obudzę tak kompletnie to minimum30 minut

Taaaak! Wgl nie mogę wtedy wstać, tylko chcę zostać w łózku i mówię mojemu żeby mi dal jeszcze 5 minut i tak w kółko. W końcu jakoś na siłę wstaję ale zanim sie obudzę tak kompletnie to minimum30 minut
O no własnie tak mialam teraz. Zanim tyłek ruszylam to juz kolacja na stole czekala a i tak z ciezkimi ruchami wstalam do stolu. Przed ciążą tak nie mialam, dopiero teraz.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Dobry wieczór dziewczyny. Witam nowe twarze :*
Onaszczesliwa - wszystko będzie dobrze, na początku ciąża lubi platac figle.. Trzymaj się mocno i myśl pozytywnie. :)

Nie udzielalam się kilka dni, bo totalnie nie miałam czasu. Ogólnie rzecz biorąc u mnie nienajlepiej. Nabawiłam się ostrego zapalenia migdałów. Mam bulwe na szyi, nie mogę nic jeść i odnoszę wrażenie, że zaraz się udusze.. Dostałam antybiotyk. Poza tym moja mama mnie tak ostatnio denerwuje... Aa, nie będę opisywac, żeby się nie nakrecac jeszcze bardziej, ale o niczym tak nie marzę jak własnym domu. Niestety do tego jeszcze daleka droga, dopiero wiosną startujemy..
A jeśli chodzi o moją ciąże to totalnie zero objawów. Czy któraś z Was ma może podobnie?

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry wieczór dziewczyny. Witam nowe twarze :*
Onaszczesliwa - wszystko będzie dobrze, na początku ciąża lubi platac figle.. Trzymaj się mocno i myśl pozytywnie. :)

Nie udzielalam się kilka dni, bo totalnie nie miałam czasu. Ogólnie rzecz biorąc u mnie nienajlepiej. Nabawiłam się ostrego zapalenia migdałów. Mam bulwe na szyi, nie mogę nic jeść i odnoszę wrażenie, że zaraz się udusze.. Dostałam antybiotyk. Poza tym moja mama mnie tak ostatnio denerwuje... Aa, nie będę opisywac, żeby się nie nakrecac jeszcze bardziej, ale o niczym tak nie marzę jak własnym domu. Niestety do tego jeszcze daleka droga, dopiero wiosną startujemy..
A jeśli chodzi o moją ciąże to totalnie zero objawów. Czy któraś z Was ma może podobnie?

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Własny kąt to najwspanialsza rzecz! Jeszcze troszkę musicie wytrzymać, trzymaj się tego to może pomóc przeczekć ten czas

reklama
Do góry