T
taycia
Gość
Wspolczuje...Oj boli teraz to dopiero ledwo się tocze. Tak mi było tylko ciężko a teraz jeszcze ledwo chodze jak idę do WC to jęcze jak stara babcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspolczuje...Oj boli teraz to dopiero ledwo się tocze. Tak mi było tylko ciężko a teraz jeszcze ledwo chodze jak idę do WC to jęcze jak stara babcia
Oj dobrze, ze z dzidzia ok. Mam nadzieje, ze kostka tylko stluczona i szybko dojdzie do siebie.Już dzwoniłam do gin powiedziała, że jak nie uderzyłam się w brzuch to spokojnie. Kostka już usztywniona mogę posmarować altacetem jakby co
No mamy nadzieję bo coś nas ostatnio zaniedbujesz[emoji16]Kinia u mnie wszystko ok, dzięki, że pytasz [emoji4] weekend z mężem na powietrzu [emoji2] od jutra na nowo będę aktywna [emoji2]
MasakraJa padlam po spacerze oczywiscie. Nawet nie mam sily isc sie umyc[emoji53] Po raz pierwszy w tej ciazy mnie tak biodra bolaly, ze isc nie moglam[emoji53]
Chyba jesteśmy podobneKurde normalnie. A ja ogolnie to taka urazowa byłam jako dziecko spokojna a miałam skręcana nogę, złamany nos, palec, potem z tym kolanem i w zasadzie nigdy do końca ze swojej winy to jest najlepsze
Współczuję [emoji20]Ja padlam po spacerze oczywiscie. Nawet nie mam sily isc sie umyc[emoji53] Po raz pierwszy w tej ciazy mnie tak biodra bolaly, ze isc nie moglam[emoji53]
Nawet nie mow o tych nowych gadzetach
Co do spirali to tez sie zastanawialam, ale jednak nie przyniesie mi tyle kozysci co tabletki. Jedyna wada to to lykanie codziennie.