Chodziło mi o spanie a ty co miałaś na myśli hmmm }:-)To nieprzeszkadzamy[emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16]
reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No myślałam o tym samym co Ty oczywiście [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] o spaniu [emoji23]Chodziło mi o spanie a ty co miałaś na myśli hmmm }:-)
Spirala nie poprawia cery[emoji53] A to dla mnie wazne, bo bez tabletek jest kiepsko niestety.
Jak bym miala sie decydowac to tylko na hormonalna, ale wlasnie te hormony pochodzace z tej spirali nie dzialaja na cere.A szkoda, bo to wygodniejsze rozwiazanie.
Aaaaa rozumiem.. właśnie zastanawiałam się o czym nie wiem ja tyle lat brałam ze może nawet nie wiem jaka miałabym normalnie cerę [emoji23]
Nie patrzcie na wystrój no jeszcze go brak i brakuje miliona rzeczy [emoji14] aleeeee mam już łóżko przepraszam za brak ładnego posłania ale nie opłaca mi się wyciągać ładnej narzuty póki remont trwa Zobacz załącznik 849431
Super! Łóżko bardzo mi się podoba
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dokładnie jeszcze 9 tygodni [emoji5]
U mnie 30+1 za 8 tyg tez moze uridzic [emoji110][emoji110]ufff teraz zas usg za 10 dni I ktg potem 34,36,38 I rodze
Teraz juz zleci szybko
Za msc skladam lozeczko i bryke
Nie wiem dziś dopiero na nim będę spała ale jest wygodne bardzo trzeba je ochrzcić
Teraz się nie wykręcaj...!!! [emoji48]
Margana
Fajnie[emoji3] Nie ma to jak wygodne lozko[emoji3]Nie patrzcie na wystrój no jeszcze go brak i brakuje miliona rzeczy [emoji14] aleeeee mam już łóżko przepraszam za brak ładnego posłania ale nie opłaca mi się wyciągać ładnej narzuty póki remont trwa Zobacz załącznik 849431
Margana
Ja jak tylko odstawilam do staran to od razu koszmar[emoji20]Aaaaa rozumiem.. właśnie zastanawiałam się o czym nie wiem ja tyle lat brałam ze może nawet nie wiem jaka miałabym normalnie cerę [emoji23]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja się cały czas zastanawiam, i nie wiem, czy bardziej pas się przyda podtrzymujący przed porodem, czy po porodzie, żeby brzuch szybciej/łatwiej wrócił do normy...
I jeśli na po porodzie, to kompletnie nie wiem, na jaki obwód - teraz mam prawie 30cm więcej niż wcześniej - miałam ok 62-63cm, ostatnio jak się mierzyłam miałam 90, do porodu będzie jeszcze więcej, więc.... Nie wiem
Ahh po porodzie nie trzeba chyba
Ja przed poridem 117 cm z Nicole I 6 mscy znikl
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Całe szczęście, jeszcze cały czas się uwaznie obserwuje. Poryczalam się z tych nerwów
Ahh wierze
Musimy juz uwazac , ja mam refleks I chody Jak slon
Podziel się: