Nowaja16
Fanka BB :)
@Onaszczesliwa2018 kochana dobrze ze skurczy nie ma trzymam mocno kciuki żeby zaraz wszystko przeszło kochana !:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiekszosc lekarzy nie da tak profilaktycznie, a wlasnie w badanuach czesto nie wychodzi. Ja ide do pediatry i mowie, ze dziecko ma owsiki. Pyta czy widzialam, ja miwie, ze tak i prosze o tecepte na Zentel[emoji3]Z ciekawości czym się odrobaczacie? Bo mnie lekarka nie chciała dać nic, bo w kale nie wyszło, wzięłam receptę od weta (zaprzyjaźnionego [emoji23] oczywiście powiedziałam, że to dla mnie )
I potem modelowe kawałki glisty w wc znajdowałam.....
No i slusznie, lez i wypoczywaj[emoji3]A ja sobie leżę
Brzuch miękki, mała szaleje, a ja muszę odpocząć - skoro mam się nie forsować... [emoji6]
Ale czasem trochę trudno mi to przychodzi
Ograniczeniem jest dla mnie głowa, bo ciało generalnie robi co chcę...
Zawsze uważałam, że ograniczenia są tylko w głowie [emoji6]
Ale - zrobiłam dobrą surówkę, którą potem zjadłam, zrobiłam proszek do prania, bo się kończył, zamoczyłam śpiworek dla Hani (dostałam od przyjaciółki, ale ma delikatny ślad po mleku, więc musiałam się go pozbyć [emoji6])
A potem jeszcze przygotowałam zimowe kurtki do spakowania, część trafi do prania, ale dzisiaj tylko jedną wypiorę - białą
Ale na razie grzecznie leżę
A moze paracetamol pomoze na te bole?Tak , już nie aż tak bardzo ale cały czas mimo wszystko boli i się stawia co jakiś czas ten brzuchol
Kurcze oby sie nic nie rozwinelo! Nie wiem jak to jest w takiej sytuacji jak Twoja, ale na pewno lepiej byc zdrowym.Juz myślałam że gardło mnie puszcza a tu znowu boli lekko i jakoś tak cieszko na nosie żeby tylko katar się nie rozwiną :/ przecież do szpitala musze być zdrowa bo mnie nie przyjmą prawda?
No właśnie tak myślę eh zaraz jakieś domowe sposoby zastosuje oby przeszłoKurcze oby sie nic nie rozwinelo! Nie wiem jak to jest w takiej sytuacji jak Twoja, ale na pewno lepiej byc zdrowym.
Inhalacje, woda z miodem i cytryna, duzo cebuli[emoji6]No właśnie tak myślę eh zaraz jakieś domowe sposoby zastosuje oby przeszło
No właśnie pije moja "ulubiona" herbatkę i leżę [emoji8] ale my mamy przeboje ...MasakraMam podobnie jak ty. Ehhhh boze a najgorsze jest ze jak złapie to nie wiadomo co i jak. Kochana wypij melise moze to pomoze.
Oki to spróbuje jeszcze z pacetamolem[emoji8]Nic nie za duzo....ja biore o wiele wiecej i zyje. A w takiej sytuacji u cienie pomoze a nie zaszkodzi