Margana
Fanka BB :)
No dokladnie[emoji3]Czyli teraz zasłużony odpoczynek [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dokladnie[emoji3]Czyli teraz zasłużony odpoczynek [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]
E to jak psioczy to nie ma zle [emoji16]Ja bez zmian, brzuch sie ciagle napina. Teraz boli po tym sprzataniu. A mloda sama nie wiem co jej jest. Ogolnie swietnie sie czuje i normalnie zachowuje. Tylko ma lekki katar i chrype[emoji53] Ale drzec pape daje rade[emoji6]
Nie, nie ze psioczy. Ona po prostu lubi sobie tak pokrzyczec, popiszczec bez powodu[emoji6]E to jak psioczy to nie ma zle [emoji16]
Ja brałam metronidazol, ale to dość mocno obciazający lek... Ale to były czasy, kiedy poza 4 kotami w domu i ewentualnie tymczasami byłam aktywną wolontariuszką w schronisku dla zwierząt, więc szansa na niezłapanie czegoś...Zentel tym sie raczymy. Z tego co wiem mozna jakos naturalnie. Ale ja mam dzieci psa w domu a i krolika.[emoji12]
A naturalnie ponoć można balsamem kapucynskim - robiłam parę razy kurację i coś tam dawało, ale to na alkoholu, więc do dzieci niebardzoZentel tym sie raczymy. Z tego co wiem mozna jakos naturalnie. Ale ja mam dzieci psa w domu a i krolika.[emoji12]
Hej, witamy :-)Cześć, mam na imię Natalia i też termin na lipiec, konkretnie 11.07 Chciałabym do Was dołączyć. Spodziewamy się córki. Moja ciąża do 25tc przebiegała spokojnie, potem zaczęły się twardnienia brzucha, skróciła się szyjka, na szczęście po prawie 3 tyg. Bardzo oszczędnego trybu życia wróciła do swojego pierwotnego stanu. Obecnie u mnie 28+3.
No czasami tak każdy ma że musi pomarudzic [emoji1]Nie, nie ze psioczy. Ona po prostu lubi sobie tak pokrzyczec, popiszczec bez powodu[emoji6]
No leżę leżę, ale wystraszylam się strasznie [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]@Onaszczesliwa2018 dobrze że wszystko ok, odpoczywaj dużo :*
Domyślam się kochana.. Też bym drżała ale najważniejsze że jest ok :*No leżę leżę, ale wystraszylam się strasznie [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]