reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Byl taki okres "wysyp" na te imiona ja pamietam jak moja sie urodzila to byly same Julki ,Lenki i Oliwki .
Moim zdaniem kazde imie ladne jest.
A ty juz kochana nie spisz?jak sie czujesz?
Patrzyłam na statystyki w imionach :) i patrzyłam od 2000roku :) i Julki właśnie są od 2000 roku w pierwszej 4 a Lenki były tylko z cztery lata na podium i już jest duży spadek bo w zeszlym roku i poprzednim już nie były najliczniejsze [emoji1] tylko właśnie gdzieś koło Oliwii na 10 a na tym mi zależy by inie było wśród tych popularnych by dziecka nie skrzywdzić, ale nie żeby było w pierwszej 5 [emoji16] a Julki niestety są od 18 lat...

Uffd troche nadrobilam....powiem wam dziewczyny ze pojechalam z D na zakupy i ten sport juz nie dla mnie. Lazilam powoli a mimo to brzuch sie spinal...blizna bolala i krocze. Takze oznajmilam mu ze na targ i wieksze zakupy sam chodzi. Ja moge do biedry jechac jedynie ma powolne chody z wozkiem miedzy polkami.
Teraz sobie leze odpoczywam a mlody kopie jak szalony....wrocil do zycia.
Kurde zjadlam o 12 2 sniadanie. Bo pojechalam na zakupy , musze brac ze soba jakas kanapke i glukometr w razie co.
Dziewczyny powiedzcie mi jak wy dajecie rade wepchac w siebie te 6 posilkow?dla mnie to masakra....ja jadlam 3 razy dziennie i nie za duzo......a teraz czubata jestem a niedlugo obiad (kalafior,brokul do tego pol pomidorka i kawalek miesa z indyka) kurde za duzo tych posilkow

reklama
QUOTE="arona, post: 16566407, member: 181363"]moja corka ma azs i wlasnie na pylki i roztocza ...[/QUOTE]
I mocno ją wysypuje?

Do góry