O matko, obudzenie mojego męża o 6 rano jak ma wolne jest równie bezpieczne co włożenie głowy do paszczy krokodyla [emoji23]Ja tam się nie dziwię, męża budze jak jest w domu o 6 rano bo mi się nudzi hahahaha uwielbiam wtedy jego mine[emoji5]
reklama
My wstajemy codziennie o tej samej porze, organizm dużo lepiej wtedy to znosija wstalam bo osobiscie glod czulam ...nie dal polezec
Poza tym jak do 6 nie zjem, to....
kinga30
Fanka BB :)
A mój grzecznie otwiera oczy hahahaha ma cierpliwość hahahahaO matko, obudzenie mojego męża o 6 rano jak ma wolne jest równie bezpieczne co włożenie głowy do paszczy krokodyla [emoji23]
Siema!
@olaaa7 kochana wspaniałego dnia dla Was! żeby wszystko poszło tak jak sobie zaplanowaliście A potem szczęscia, miłości i wzajemnego wsparcia na zawsze
Ja wczoraj na spontanie zamiast na masaże poszłam też na te termy 4h szaleliśmy w wodzie (ja delikatnie) i było naprawdę extra. Strój kupiłam chwile przed wejściem na basen. Nie bylo dla kobiet w ciąży, ale Pani w klepie była tak miła że majtki miałam w moim rozmiarze, a staniko-koszulkę w rozmiarze 44 Nawet jakaś obca Pani na basenie powiedziałą mi że przepięknie wyglądam. Ja podziękowałam i poszłam się popłakać bo byłam pewna że kłamie
Miłego dnia
Super, że poszalałaś na termach
No i na pewno tamta pani nie kłamała [emoji106]
arona
ja noc wytrzymuje ale codzien wstajemy o 6 wiec juz organizm przywykl do sniadania o stalej porze a jeszcze maly mial czkawke ...no nie dalo sie spacHehe, ja w poprzedniej ciąży pod koniec robiłam sobie wieczorem kanapki, żeby zjeść koło 3 rano i przetrwać do śniadania zaraz po porodzie też
arona
mam bardzo podobnie! A maz swiatek piatek wstaje rano ,zeby w nocy nie spal ,nie ma bata ....My wstajemy codziennie o tej samej porze, organizm dużo lepiej wtedy to znosi
Poza tym jak do 6 nie zjem, to....
Onaszczesliwa2018
A ja mam mdłości od rana [emoji33] mam nadzieję że nie wrócę na stałe jak na początkuja wstalam bo osobiscie glod czulam ...nie dal polezec
reklama
Onaszczesliwa2018
Haha Jolka Ty aparatko [emoji23] mówi Ci że pięknie to pięknie no i super przyda wam się taki relaksik[emoji16]Siema!
@olaaa7 kochana wspaniałego dnia dla Was! żeby wszystko poszło tak jak sobie zaplanowaliście A potem szczęscia, miłości i wzajemnego wsparcia na zawsze
Ja wczoraj na spontanie zamiast na masaże poszłam też na te termy 4h szaleliśmy w wodzie (ja delikatnie) i było naprawdę extra. Strój kupiłam chwile przed wejściem na basen. Nie bylo dla kobiet w ciąży, ale Pani w klepie była tak miła że majtki miałam w moim rozmiarze, a staniko-koszulkę w rozmiarze 44 Nawet jakaś obca Pani na basenie powiedziałą mi że przepięknie wyglądam. Ja podziękowałam i poszłam się popłakać bo byłam pewna że kłamie
Miłego dnia
Podziel się: