reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Siema!
@olaaa7 kochana wspaniałego dnia dla Was! żeby wszystko poszło tak jak sobie zaplanowaliście :) A potem szczęscia, miłości i wzajemnego wsparcia na zawsze :)

Ja wczoraj na spontanie zamiast na masaże poszłam też na te termy :D 4h szaleliśmy w wodzie (ja delikatnie) i było naprawdę extra. Strój kupiłam chwile przed wejściem na basen. Nie bylo dla kobiet w ciąży, ale Pani w klepie była tak miła że majtki miałam w moim rozmiarze, a staniko-koszulkę w rozmiarze 44 :D Nawet jakaś obca Pani na basenie powiedziałą mi że przepięknie wyglądam. Ja podziękowałam i poszłam się popłakać bo byłam pewna że kłamie :D

Miłego dnia :)

Super, że poszalałaś na termach :D
No i na pewno tamta pani nie kłamała [emoji106]

Hej dziewczyny :) ja za to dziś pospalam do 9 ale o 2 w nocy się obudziłam i z godzinę się krecilam :/ mąż do 14 w pracy wiec narazie sama w domu jestem nuda straszna..
@olaaa7 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! :*

reklama
Siema!
@olaaa7 kochana wspaniałego dnia dla Was! żeby wszystko poszło tak jak sobie zaplanowaliście :) A potem szczęscia, miłości i wzajemnego wsparcia na zawsze :)

Ja wczoraj na spontanie zamiast na masaże poszłam też na te termy :D 4h szaleliśmy w wodzie (ja delikatnie) i było naprawdę extra. Strój kupiłam chwile przed wejściem na basen. Nie bylo dla kobiet w ciąży, ale Pani w klepie była tak miła że majtki miałam w moim rozmiarze, a staniko-koszulkę w rozmiarze 44 :D Nawet jakaś obca Pani na basenie powiedziałą mi że przepięknie wyglądam. Ja podziękowałam i poszłam się popłakać bo byłam pewna że kłamie :D

Miłego dnia :)
Haha Jolka Ty aparatko [emoji23] mówi Ci że pięknie to pięknie no i super przyda wam się taki relaksik[emoji16]

Do góry