reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

ja mam 14 latke i 12 latka takze juz predzej o wnukach myslalam:Di tez wpadlam jak nastolatka !
widzialam juz wpadki na prezerwatywach ,tabletkach , spiralach ... kurde no nic tylko biale malzenstwo pozostaje :shocked2:Zeby byc takim plodnym w tym wieku , kto to widzial ;)
Co do wnuków, moja mi wczoraj powiedziała, że za 10 lat wychodzi za mąż hahahaha a ja dziecko ale za 10 lat będziesz miała dopiero 18☺️

reklama
Kobieto Nie przesadzaj..... Znam kobiety ktore w okresie menopauzy zachodzily w ciaze. I rodzily dzieci majac 43-44lata. Stalo sie i trzeba sie cieszyc[emoji4]wiadomo ze to szok na poczatku,ale zobacz jak fajnie ze mamy duze dzieciaki beda nam pomagac. Moje juz sie kloca kto bedzie na spacery chodzil. Teraz najwazniejsze aby bylo ok z nami i maluszkami i zeby urodzic w bezpiecznym terminie dla maluchow.
ja nie mialam menopauzy ale 41 lat...wyglada na to,ze urodziny tak poswietowalismy;)
a co do dzieci to tak,ciesza sie ,oni chcieli ... teraz to wiadomo i my juz uwielbiamy male lwiatko :Dale stracilam zaufanie do siebie i wszelkich anty;)

ja mialam takie spinanie i dostalam magnez i mialam uwazac ok ,na kolejnej wizycie rozwarcie czyli mimo iz skurczy mniej, pogorszenie brrr a ja bylam pewna , ze to normalne :frown:
Takie spinanie się mam od paru wizyt, jak dotąd nic się nie działo, więc - oby nadal tak było...
Przy czym ja i tak prowadzę bardzo leniwy tryb życia...

Takie spinanie się mam od paru wizyt, jak dotąd nic się nie działo, więc - oby nadal tak było...
Przy czym ja i tak prowadzę bardzo leniwy tryb życia...
Cale szczescie , w kazdym razie trzeba trzymac reke na pulsie jak widac ...

ja sie zastanawiam czy moge jechac do supermarketu na zakupy :errr:

Kochana sama widzisz różnice.....wiec nie szalej. Jeszcze troszke musimy dac rade nie ma wyjscia. Ja bylam przez ost dni w rozsypce. Teraz najgorsze te kontrolowanie....zapisywanie co sie je,mierzenie cukru i cisnienia ,leki. Musze sobie jakas apke sciagnac zeby to pozapisywac, przypomnienia itd.
Staram się bardzo oszczędzać, ale mieszkam tu gdzie mieszkam, a czasem wyjść trzeba - wizyta gin i 2x szkoła rodzenia...
Ale poleżę więcej i liczę, że będzie już spokojnie... [emoji15]

reklama
Kochana sama widzisz różnice.....wiec nie szalej. Jeszcze troszke musimy dac rade nie ma wyjscia. Ja bylam przez ost dni w rozsypce. Teraz najgorsze te kontrolowanie....zapisywanie co sie je,mierzenie cukru i cisnienia ,leki. Musze sobie jakas apke sciagnac zeby to pozapisywac, przypomnienia itd.
A co do zapisywania - upierdliwe, fakt, ale bardzo pomocne... W ten sposób udało mi się wyłapać np nietolerancję glutaminianu sodu..
Bardzo szybko się przyzwyczaisz, a potem już będzie lepiej [emoji106]

Do góry