reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Niby taka nie wielka pomyslka a tu prosze. Wez schowaj tamte z zen szeniem zebys miala glowe spokojna. Dobrze ze to jednorazowy incydent. A do blizny to teraz niech ci sprawdza najlepiej co usg. Tym bardziej ze czasami cie ciagnie. Wiadomo to moga byc zrosty ale lepiej spr 10 razy.
Już schowałam głęboko. A niby tylko witaminy, jednak na wszystko naprawdę trzeba zwracać uwagę. Dokładnie lepiej niech sprawdzi. Ostatnio przy porodzie miałam 3 mm, ale wtedy tej blizny wcale nie czulam. Ale wiadomo 3 raz to już inaczej. Moja kuzynka miała 3 cesarkę po 6 latach miała robioną skonczony 38 tydz ale już wiecej nie czekali bo blizna miała 1mm

Witam:)
Spelnienia dla slubujacych dzis i udanego swietowania dzis!
Dziewczyny z cukrzyca,uzywacie octu jablkowego ? Bardzo polecany bo zdrowy i obniza cukier ;)
ja uzywam na zaparcia ...
Oliwka a przy tym niestabilnym cisnieniu co ile sprawdzaja bialkow moczu ?
Dobrego dnia wszystkim !

Już schowałam głęboko. A niby tylko witaminy, jednak na wszystko naprawdę trzeba zwracać uwagę. Dokładnie lepiej niech sprawdzi. Ostatnio przy porodzie miałam 3 mm, ale wtedy tej blizny wcale nie czulam. Ale wiadomo 3 raz to już inaczej. Moja kuzynka miała 3 cesarkę po 6 latach miała robioną skonczony 38 tydz ale już wiecej nie czekali bo blizna miała 1mm
Dokladnie,ja wczoraj rozmawialam o podwiazaniu jajowodow to powiedzial ze by mi to zrobil ale moze miec klopoty jakby byly powiklania i trzeba bylo by ponownie brzuch otwierac. A niby mowili ze to mozliwe jakby kolejna ciaza byla zagrozeniem. Spirala tez u mnie nie wchodzi w gre bo mam dosc szeroko blizne. Hormony ten bo zakrzepica......ale powiedzial ze jest jakas tabletka ktora bede mogla brac ale to bardzo rygorystyczne bo trzeba sie pilnowac zeby brac o tej samej porze i ze pominiecie jednej moze spowodowac ciaze.

Witam:)
Spelnienia dla slubujacych dzis i udanego swietowania dzis!
Dziewczyny z cukrzyca,uzywacie octu jablkowego ? Bardzo polecany bo zdrowy i obniza cukier ;)
ja uzywam na zaparcia ...
Oliwka a przy tym niestabilnym cisnieniu co ile sprawdzaja bialkow moczu ?
Dobrego dnia wszystkim !
Ja mam co 2 tyg zlecenie od ginki . mam wizyte co mc ale mam dwa zlecenia wypisane i jakby cos sie pojawilo to beda dzwonic z przychodni. Ja slyszalam od dziewczyn z grupy z fb ze dobrze dzialaja kiszonki,dzis kupuje ogorki kiszone i jem do ost kolacji ,zobacze jak jutro bedzie wygladal cukier z rana.

Ja mam co 2 tyg zlecenie od ginki . mam wizyte co mc ale mam dwa zlecenia wypisane i jakby cos sie pojawilo to beda dzwonic z przychodni. Ja slyszalam od dziewczyn z grupy z fb ze dobrze dzialaja kiszonki,dzis kupuje ogorki kiszone i jem do ost kolacji ,zobacze jak jutro bedzie wygladal cukier z rana.
kiszonki super zdrowe na jelita itp , takze napewno swietny pomysl, ja tunie znalazlam niestety...

Dobry...
Olaaa7 duzo szczescia na nowej drodze zycia milosci,wsparcia oraz zrozumienia do konca swiata i dzien dluzej.

Dziewczyny ktore sa na diecie cukrzycowej....co jecie na ost. Kolacje, ja wczoraj zjadlam o 21
30 dwie kromki chrupkiego chleba plater szynki 3 pomidorki koktailowe i 5 rzodkiewiek i nie wiem czy to nie za malo bo cukier rano 103! A mam miec nie wiecej niz 90 [emoji27]
Nie jestem na diecie cukrzycowej, ale wydaje mi się, że od pieczywa chrupkiego dużo lepszy chleb żytni na zakwasie...

reklama
U nas przy 3 cesarce sami proponuja podwiazanie w sumie w twojej sytuacji naprawde byloby todobre rozwiazanie ...
Niestety teraz weszla ta glupia polityka i co nic sie nie poradzi. Takze teraz u mnie 4 cc i zamykam warsztat hahahaha a co do octu mozesz dodawac do salatek. Napewno nie zaszkodzi . i pić wode ,herbate z cytryna! A ty tez na diecie?

Do góry