reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dobry...
Olaaa7 duzo szczescia na nowej drodze zycia milosci,wsparcia oraz zrozumienia do konca swiata i dzien dluzej.

Dziewczyny ktore sa na diecie cukrzycowej....co jecie na ost. Kolacje, ja wczoraj zjadlam o 21
30 dwie kromki chrupkiego chleba plater szynki 3 pomidorki koktailowe i 5 rzodkiewiek i nie wiem czy to nie za malo bo cukier rano 103! A mam miec nie wiecej niz 90 [emoji27]

reklama
A co do imion to ja widzę teraz dużo i Julek i Lenek i Oliwii ale się nie dziwię bo wszystkie 3 są ladne i mi się podobaja
Byl taki okres "wysyp" na te imiona ja pamietam jak moja sie urodzila to byly same Julki ,Lenki i Oliwki .
Moim zdaniem kazde imie ladne jest.
A ty juz kochana nie spisz?jak sie czujesz?

Coś mi się dzisiaj brzuch stawia i spina.... Nie są to konkretne skurcze, ale twardy na chwilę się robi.... Chyba skutek ostatnich aktywnych 3 dni....
Na szczęście jak leżę to jest ok, więc już leżę po kąpieli i się relaksuję, a może dzisiaj uda się nieco wcześniej zasnąć... ;)
Na pewno za dużo się napracowalas i Hania mówi Ci żebyś już dała spokoj I odpoczywala ładnie [emoji4]

Coś mi się dzisiaj brzuch stawia i spina.... Nie są to konkretne skurcze, ale twardy na chwilę się robi.... Chyba skutek ostatnich aktywnych 3 dni....
Na szczęście jak leżę to jest ok, więc już leżę po kąpieli i się relaksuję, a może dzisiaj uda się nieco wcześniej zasnąć... ;)
Aga a duzo razy ci sie stawia?bralas nospe?
Mi na ktg skurcze sie rysowaly wiec mam nakaz duzo opoczywac. Widocznie za bardzo aktywna sie zrobilas i tak brzuszek reaguje.

Ja to bym poczekała aż się młoda urodzi i zobaczyła czy to bardziej Lenka czy Oliwia.
Ja przy obu chłopakach miałam jedno wiodące imię wybrane i drugie takie niepewne. I dopiero jak.sie urodzili to tak patrzyliśmy które bardziej pasuje do dziecka
Ja mialam trzy typy Oliwia,Zuzia ,Julka jak mloda sie urodzila to byla sniada,ciemne wloski i od razu wiedzialam ze bedzie Oliwka.

My tutaj jak ranne ptaszki [emoji16] a jak Twój brzuch Oliwka?
Brzuszek ok. Wieczorem jak pochodzilam to dawal znac o sobie....takze za duzo. Z tym ze mlody wczoraj szalal a teraz spokojny,zaraz trzeba isc zjesc 1 sniadanie to moze sie uaktywni. Dzis ma mama przyjechac pojedzie ze mna na zakupy. Mialam robic wieksza rocznice dzieciakom ale robie tylko obiad dla moich rodziców mojego brata ,tesciow. Nie bede ryzykowac i szalec zeby pozniej znow umierac kilka dni. Troche mi szkoda dzieciakow no ale dobro Filipa teraz najwazniejsze. A mysle ze jutro jak beda dziadkowie to tez ich ucieszy. Gdybym miala robic rocznice z ich chrzestnymi i ich dziecmi to ok 30 osob z nami by bylo a ze moj brat to Oliwi chrzestny to on bedzie.

Byl taki okres "wysyp" na te imiona ja pamietam jak moja sie urodzila to byly same Julki ,Lenki i Oliwki .
Moim zdaniem kazde imie ladne jest.
A ty juz kochana nie spisz?jak sie czujesz?
Nie ja to codziennie góra 6 to już nie spie☺️ chociaż po ostatnich tygodniowych stresach i tak dzisiaj podpalany☺️ z rana zawsze pełna energii bo jeszcze nic nie boli☺️ a Ty jak się czujesz?

reklama
Do góry