reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja tez spiro lezalam w domu prawie nie sprzatal maz mi pimagal,mama ale sporo chodzilam robilam jakies jedzonko ja mialam oessar od 19 tyg a ty?teraz fenetrol chyba juz nie daja do domu
Mi sie sxyjka skracala od 16tc. W 18tc mialam pessar zalozony, a szyjka juz byla taka jak powinna byc w 32tc. W sumie jak mi sie te skurcze zavzely w 22tc to lekarz powiedzial, ze gdyby nie pessar to bym urodzila.
Przykro mi z powodu peknietej kosci ogonowej. To musialo bolec.

Cos Ty? Na prawde nie daja juz fenoterolu do domu? Mam nadzieje, ze tym raxem sie nie przyda, ale byloby to fatalne.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie z sexem jest tak, że odkąd było zapłodnienie to wgl nie mam ochoty co mnie bardzo drażni i do tego boję się, że coś się stanie.

Co do seksu to ja sie tez wlasnie boje po tym poronieniu [emoji53] W sumie to tez nie koniecznie mam ochote, bo sie zle czuje.
W pierwszej ciazy wlasnie tak bylo, ze na poczatku nie mialam ochoty, a jak juz przysxla ochoto to nie mozna bylo [emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za to mam ochote ale tez od testu pozytywu Jezxxe nic , generalnie mozna jesli ciaza ok , z corka nie moglam poprzez lozysko , teraz zapytam za 10 dni

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Ja właśnie też mam ochotę. I od testu pozytywnego kilka razy już to robiliśmy. Ale w sumie przeszło mi przez myśl że najpierw powinnam lekarza zapytać [emoji12]

[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]

Dzień dobry :) Zaczynam 6 tydzień :)

Redavecad i Olaaa7 - zobaczymy jak te wyliczenia mają się do rzeczywistości byłyście już na wizycie?
Margana teraz musi się udać !
Jeszcze nie byłam, wizytę mam 16 listopada :)

Dziewczyny obliczalam sobie teraz na różnych kalkulatorach ciąży tydzień ciąży i na jednym wyszedł mi 5 tydzień na drugim 6 a na trzecim 7! Któremu wierzyć? Moja ostatnia miesiączka to 2 pazdziernika
Skoro ostatnia @ 2 października to masz tak samo jak ja :) czyli dziś zaczynamy 6 tydzień :)

Dziewczyny... A nieśmiało w sumie zapytam... jak u Was z seksem w ciąży?
U nas bez zmian :) kochamy się jak wcześniej, no może trochę rzadziej bo szybciej padam wieczorem :p

Dziewczyny postanowiłam iść dzisiaj zrobić betę, jaki jest prawidłowy wynik w pierwszym dniu 6 tygodnia?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :) Zaczynam 6 tydzień :)

Jeszcze nie byłam, wizytę mam 16 listopada :)

Skoro ostatnia @ 2 października to masz tak samo jak ja :) czyli dziś zaczynamy 6 tydzień :)

U nas bez zmian :) kochamy się jak wcześniej, no może trochę rzadziej bo szybciej padam wieczorem :p

Dziewczyny postanowiłam iść dzisiaj zrobić betę, jaki jest prawidłowy wynik w pierwszym dniu 6 tygodnia?

1509952251-6790125d2941d5a8-aaaaaa.jpeg
1509952259-419a8f191c9aa286-aaaaaa.jpeg
1509952265-c642bebdcfc6077a-aaaaaa.jpeg
1509952272-24898f7ecfd27654-aaaaaa.jpeg

Powodzenia olaaa[emoji110]️Ja czekam na Usg [emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry