reklama
Margana
Fanka BB :)
Mi sie sxyjka skracala od 16tc. W 18tc mialam pessar zalozony, a szyjka juz byla taka jak powinna byc w 32tc. W sumie jak mi sie te skurcze zavzely w 22tc to lekarz powiedzial, ze gdyby nie pessar to bym urodzila.Ja tez spiro lezalam w domu prawie nie sprzatal maz mi pimagal,mama ale sporo chodzilam robilam jakies jedzonko ja mialam oessar od 19 tyg a ty?teraz fenetrol chyba juz nie daja do domu
Przykro mi z powodu peknietej kosci ogonowej. To musialo bolec.
Cos Ty? Na prawde nie daja juz fenoterolu do domu? Mam nadzieje, ze tym raxem sie nie przyda, ale byloby to fatalne.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Margana
Co do seksu to ja sie tez wlasnie boje po tym poronieniu [emoji53] W sumie to tez nie koniecznie mam ochote, bo sie zle czuje.
W pierwszej ciazy wlasnie tak bylo, ze na poczatku nie mialam ochoty, a jak juz przysxla ochoto to nie mozna bylo [emoji6]
W pierwszej ciazy wlasnie tak bylo, ze na poczatku nie mialam ochoty, a jak juz przysxla ochoto to nie mozna bylo [emoji6]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja za to mam ochote ale tez od testu pozytywu Jezxxe nic , generalnie mozna jesli ciaza ok , z corka nie moglam poprzez lozysko , teraz zapytam za 10 dni
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Columbina
Ja właśnie też mam ochotę. I od testu pozytywnego kilka razy już to robiliśmy. Ale w sumie przeszło mi przez myśl że najpierw powinnam lekarza zapytać [emoji12]
[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]
[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]
Domi11
A moja cora początek maja 2015A to Twoj ten sam rocznik co moj. Moj z kwietnia 2015
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Dzień dobry Zaczynam 6 tydzień
Dziewczyny postanowiłam iść dzisiaj zrobić betę, jaki jest prawidłowy wynik w pierwszym dniu 6 tygodnia?
Jeszcze nie byłam, wizytę mam 16 listopadaRedavecad i Olaaa7 - zobaczymy jak te wyliczenia mają się do rzeczywistości byłyście już na wizycie?
Margana teraz musi się udać !
Skoro ostatnia @ 2 października to masz tak samo jak ja czyli dziś zaczynamy 6 tydzieńDziewczyny obliczalam sobie teraz na różnych kalkulatorach ciąży tydzień ciąży i na jednym wyszedł mi 5 tydzień na drugim 6 a na trzecim 7! Któremu wierzyć? Moja ostatnia miesiączka to 2 pazdziernika
U nas bez zmian kochamy się jak wcześniej, no może trochę rzadziej bo szybciej padam wieczoremDziewczyny... A nieśmiało w sumie zapytam... jak u Was z seksem w ciąży?
Dziewczyny postanowiłam iść dzisiaj zrobić betę, jaki jest prawidłowy wynik w pierwszym dniu 6 tygodnia?
Ostatnia edycja:
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
U mnie mdlosci start ......
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dzień dobry Zaczynam 6 tydzień
Jeszcze nie byłam, wizytę mam 16 listopada
Skoro ostatnia @ 2 października to masz tak samo jak ja czyli dziś zaczynamy 6 tydzień
U nas bez zmian kochamy się jak wcześniej, no może trochę rzadziej bo szybciej padam wieczorem
Powodzenia olaaa[emoji110]️Ja czekam na Usg [emoji16][emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: