reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Karla88, @Darka83, jesteście paskudne :-D:-D Mogę nawet w jeziorze rodzić w sumie :D Z rakami i węgorzami :D a o ile taniej wyjdzie... czekajcie, może to nie taki zły pomysł....:rolleyes2: :D A co do jedzenia łożyska to nawet w necie są jakieś przepisy że można usmażyć jak wątróbkę :ninja2:

To zrobisz mu taki w "przedwakacje " [emoji16] z tego co pamiętam jak chodziłam do szkoły to od czerwca już mało co się w niej robiło [emoji16] [emoji39]

Właśnie tak sobie myślałam że może na początku czerwca na tydz wyskoczymy... 32 tc o ile szystko nadal będzie ok? Jak myślicie? Do szpitala w Białymstoku mam jakby coś 100 km stamtąd- a tam wszystkich znam.

reklama
Macie jakieś magiczne sposoby na bolące, wiecznie zmęczone nogi?
Bo ja już sama nie wiem co mam robić, leżenie z nogami w górze nie pomaga, a mój chłopak nie chce mi masować stóp przez kilka godzin dziennie :D

@Karla88, @Darka83, jesteście paskudne :-D:-D Mogę nawet w jeziorze rodzić w sumie :D Z rakami i węgorzami :D a o ile taniej wyjdzie... czekajcie, może to nie taki zły pomysł....:rolleyes2: :D A co do jedzenia łożyska to nawet w necie są jakieś przepisy że można usmażyć jak wątróbkę :ninja2:

Właśnie tak sobie myślałam że może na początku czerwca na tydz wyskoczymy... 32 tc o ile szystko nadal będzie ok? Jak myślicie? Do szpitala w Białymstoku mam jakby coś 100 km stamtąd- a tam wszystkich znam.
Myślę , że spokojnie moglibyście wyskoczyć jak dalej tak dobrze będziesz się czuć to czemu nie [emoji8]

dzien dobry :D z racji tego ze zrobilam sobie pazury w nogach i wygladam estetycznie hahah to dzis w sandalkach :D jest cieplo fajnie

jutro mam sesje zdjeciową w plenerze dobrze ze jest pogoda :D

trzymam kciuki z wizyty moja dopiero 16 maja

Morgana a my wczoraj 29 tydz zaczelysmy :D jak sie czujesz z tej okazji ??
Haha, no tak. Wczoraj 29tc[emoji3] Juz coraz blizej. Brzuch mnie coraz czrsciej meczy, co mniezaczyna juz troche martwic. Ale w czwartek mam ktg, wiec mam nadzieje, ze nic nie wyjdzie to bede spokojniejsza[emoji6] A jak u Ciebie?

ja musze pochwalic mojego meza umie gotowac prac sprzatac prasowac i co najgorsze ma lepiej poskladane ubrania niz ja !!

HAHAHAHA

jezusssieeeee niammmmm

ja pytalam w szpitalu bo robie hybrydy caly czas i mi powiedzieli ze albo w nogach albo w rekach zeby nie byly pomalowane wiec pod koniec czerwca sciagne z rąk a w nogach zostawie
Mój też gotować potrafi i lubi, zwłaszcza jakieś wymyślne dania. Tylko ostatnio niestety nie ma na to czasu...

reklama
Ja mam dwóch chłopców i nie chorowali. Starszy prócz wrodzonego zapalenia płuc pierwszy karat miał jak do przedszkola poszedł jak skończył 3 lata. Młodszy miał katar bo od brata łapał a tak to też zdrowy. Więc z tym że męska płeć słabsza u mnie się nie sprawdziło
Ale nam chodxilo o wczesniaki[emoji6]

Do góry