reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja byłam pod pełną narkoza wiec w ogole nie wiem jak cc wygląda teraz już pewnie normalne znieczulenie będę miała to tak jakbym pierwszy raz przez to przechodziła nie wiem czego się spodziewać
Ja za każdym razem w kręgosłup. Spokojnie leżysz sobie i czekasz aż skończą tylko przy wyciągnięciu czuc jak by Ci coś z brzucha wyszarpneli

reklama
Ja za każdym razem w kręgosłup. Spokojnie leżysz sobie i czekasz aż skończą tylko przy wyciągnięciu czuc jak by Ci coś z brzucha wyszarpneli
Ja strasznie wszystko przezywam i boje się ze wpadnę w panikę i zacznę się tam telepac i im przeszkadzać ale to pewnie wtedy najwyżej mnie uspia

Ja strasznie wszystko przezywam i boje się ze wpadnę w panikę i zacznę się tam telepac i im przeszkadzać ale to pewnie wtedy najwyżej mnie uspia
To Cię pocesze, że przed drugą cesarka się strasznie denerwowałam i trzęsłam się paskudnie cała latałam i spokojnie dali radę ☺️

A tak w ogóle, to jak to jest z opalaniem się w ciąży? Opalacie się trochę? [emoji6]
Ja nie. W ciąży jest duża skłonność do przebarwień na skórze które potem miesiącami nie chcą zejść. Albo zostają na stałe. A słońce tylko nasila ich występowanie i pogłębia już te istniejace. Skutek hormonów. Poza tym przegrzewanie organizmu jest w naszym stanie niebezpieczne. Wytrzymam do lipca bez siedzenia w słońcu.

A tak w ogóle, to jak to jest z opalaniem się w ciąży? Opalacie się trochę? [emoji6]

Ja jak tylko będę miała możliwość to pokorzystam trochę ze słoneczka :tak: mamy domek nad jeziorem więc jak już będę miała wolne to pewnie tam pojadę jeśli pogoda będzie ładna... jedyny problem jest taki, że chciałam np pojechać tam na tydzień a zapomniałam że moje dziecko maj/ pocz. czerwca ma szkołę :D :D Potem pewnie będę bała się ruszać, bliżej terminu porodu, bo cholera wie kiedy coś zacznie się dziać, a to 250 km od wawy...

Ja jak tylko będę miała możliwość to pokorzystam trochę ze słoneczka :tak: mamy domek nad jeziorem więc jak już będę miała wolne to pewnie tam pojadę jeśli pogoda będzie ładna... jedyny problem jest taki, że chciałam np pojechać tam na tydzień a zapomniałam że moje dziecko maj/ pocz. czerwca ma szkołę :D :D Potem pewnie będę bała się ruszać, bliżej terminu porodu, bo cholera wie kiedy coś zacznie się dziać, a to 250 km od wawy...
urodzisz na łonie naturry
dzicz, trawa zwierzęta :D

reklama
Do góry