reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny!

Ale zrobilyscie mi smak na nalesniki:)
Na kolacje beda napewno!
Teraz mysle co na obiad:confused:

Jejku niektóre z was juz 30tydz zaczynaja a ja rodzę na samym końcu.
Muszę zacząć kosmetyki zamawiać bo jeszcze nic w tym temacie nie ruszyłam.

reklama
Chyba że na szybkości obgryziesz przed porodem :D
Haha wolę nie [emoji23] nie mam jakiś długich bardzo, ale jednak krótsze się da. Jak mi się ostatnio złamał paznokieć i się krew lala to myślałam że umre. Nie ze wzgledow.estetycznych, bo wiem że sama sobie umiem zrobic, nadbudowac, naprawić, przedłużyć itd. Ból był okropny. A tak mowia, że paznokcie nie bolą [emoji23]

Hej dziewczyny!

Na kolacje beda napewno!

Ja zaczynam 30 tydzień i tez jeszcze nie ruszyłam z tym tematem xd

Hej dziewczyny!

Na kolacje beda napewno!

A na kiedy masz termin?
Ja mam na 20 lipca według pierwszego usg i też wielu rzeczy jeszcze nie mam. Zaopatrzylamsię bardziej w kosmetyki itp dla siebie do szpitala, a dla dzieciaczka jakoś mi się wydaje że mam kupę czasu. Grunt, że większe wydatki już zrealizowane.

A na kiedy masz termin?
Ja mam na 20 lipca według pierwszego usg i też wielu rzeczy jeszcze nie mam. Zaopatrzylamsię bardziej w kosmetyki itp dla siebie do szpitala, a dla dzieciaczka jakoś mi się wydaje że mam kupę czasu. Grunt, że większe wydatki już zrealizowane.
Ja mam na 9 lipca, i też jestem w czarnej d... [emoji23]
Ale dzisiaj uszyję ostatni ręczniczek (tym razem mniejszy, miększy niż frota i dwuwarstwowy), i może skończę matę do przewijania ;)
Potem jeszcze prześcieradło, jak będzie mi się chciało szyć, "ponton", jakiś kocyk, kilka (naście...) formowanek i wkładów pieluszkowych, może organizer na łóżeczko, torbę dla przyszłej chrzestnej Hani, pokrowiec na przewijak, torbę w końcu dla mnie (bo wszystkim uszyłam, a ja chodzę jak........), torbę na porodówkę (bo wymyśliłam sobie, że chcę inną, niż mam... Ale to gdzieś na końcu listy...), sukienkę dla Hani z bloku "córeczka tatusia", i jeszcze kilka rzeczy by się znalazło ;)
Tylko ciekawe, kiedy to mam zrobić? [emoji33][emoji23]

Ja mam takiego swojego świra od lat, że nie wyjdę w sandałach bez pomalowanych paznokci u stóp. Mogę chodzic bez makijażu, ale bez tego nie założę sandałów [emoji23]. Czarno to widzę tego lata, chyba, że zmuszę męża, żeby mi pomalował. Kiedyś już to zrobił, żeby mi udowodnić, że potrafi i nawet mu wyszło [emoji23].
Ja myślę, że w maju/ czerwcu pierwszy raz w życiu pójdę na hybryde na girki... Bo na dłonie chodzę co miesiąc od lat:)

reklama
Do góry