reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
W ciąży zachorowalam na NIEZDECYDOWANIE [emoji23][emoji23] mam już dla córki czwarte imię... Tzn ciągle każe wokół tych 4 tylko co miesiąc inne jest na pierwszym miejscu.... I potrafię być mega śpiąca i nagle co? Włącza mi się w głowie temat : imię dla córci i 2h się męczę i rozbudzam [emoji23] ktoś też tak ma?

My jesteśmy na etapie pokazywania przez godzinę kotków, piesków i krówek w książeczce. Rano budzi mnie walenie książką po głowie :D dopiero od kilku dni, więc jeszce nie zaczęło mnie trafiać, ale jeszcze nie wiem, skąd zebrać pokłady cierpliwości.

Hahahahah :D no podejrzewam że niebawem będziesz miała dość :D a za kilka miesięc znowu to samo ;) :D

Powiem Wam że mega dobra! No to II śniadanie z głowy ;)

Haha uśmiałam się z tych gości :D
@kinga30 dawaj ich do mnie ,tylko zapowiedź że będą sprzątać i gotować i przy okazji dziecko bawić :D

Hahahah idealnie! Przeszkoliliby się i next time @kinga30 miałaby pożytek!

Jak jadłam mięso, to mroziłam usmażone, żeby tylko odgrzać ;)

Ja tak samo :tak: I bardzo dobre są odmrożone :tak:

Dłuższe to nie bo mnie wkurzają czy w nogach czy w rękach ;) Króciutkie, ale w nogach obowiązkowo pomalowane ;)

Ja też lubię na rękach dość krótkie, lekko za opuszek, na nogach to w ogóle lubię krótkie, ale też nie wiem kiedy nie miałam pomalowanych... przy czym @SzczęśliwaCiężarna ja np. robię hybrydę na nogach raz w roku, na wyjazd wakacyjny i mega mi jakoś niszczy paznokcie, za to na rękach znoszą wybitnie dobrze. Nie wiem od czego to zależy. Ogólnie i tu i tu mam mocne paznokcie, nie mam z nimi żadnych problemów, ale hybryda tym na nogach nie służy jakoś.

Jejku niektóre z was juz 30tydz zaczynaja a ja rodzę na samym końcu.
Muszę zacząć kosmetyki zamawiać bo jeszcze nic w tym temacie nie ruszyłam.

U mnie prawie identycznie :D Ja wczoraj zamówiłam sobie koszule, w maju najpierw jedziemy po komodę na ubranka księciunia, a potem robię zamówienie kosmetyczne

reklama
Do góry