reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
W ciąży zachorowalam na NIEZDECYDOWANIE [emoji23][emoji23] mam już dla córki czwarte imię... Tzn ciągle każe wokół tych 4 tylko co miesiąc inne jest na pierwszym miejscu.... I potrafię być mega śpiąca i nagle co? Włącza mi się w głowie temat : imię dla córci i 2h się męczę i rozbudzam [emoji23] ktoś też tak ma?

My jesteśmy na etapie pokazywania przez godzinę kotków, piesków i krówek w książeczce. Rano budzi mnie walenie książką po głowie :D dopiero od kilku dni, więc jeszce nie zaczęło mnie trafiać, ale jeszcze nie wiem, skąd zebrać pokłady cierpliwości.

Hahahahah :D no podejrzewam że niebawem będziesz miała dość :D a za kilka miesięc znowu to samo ;) :D

Powiem Wam że mega dobra! No to II śniadanie z głowy ;)

Haha uśmiałam się z tych gości :D
@kinga30 dawaj ich do mnie ,tylko zapowiedź że będą sprzątać i gotować i przy okazji dziecko bawić :D

Hahahah idealnie! Przeszkoliliby się i next time @kinga30 miałaby pożytek!

Jak jadłam mięso, to mroziłam usmażone, żeby tylko odgrzać ;)

Ja tak samo :tak: I bardzo dobre są odmrożone :tak:

Dłuższe to nie bo mnie wkurzają czy w nogach czy w rękach ;) Króciutkie, ale w nogach obowiązkowo pomalowane ;)

Ja też lubię na rękach dość krótkie, lekko za opuszek, na nogach to w ogóle lubię krótkie, ale też nie wiem kiedy nie miałam pomalowanych... przy czym @SzczęśliwaCiężarna ja np. robię hybrydę na nogach raz w roku, na wyjazd wakacyjny i mega mi jakoś niszczy paznokcie, za to na rękach znoszą wybitnie dobrze. Nie wiem od czego to zależy. Ogólnie i tu i tu mam mocne paznokcie, nie mam z nimi żadnych problemów, ale hybryda tym na nogach nie służy jakoś.

Jejku niektóre z was juz 30tydz zaczynaja a ja rodzę na samym końcu.
Muszę zacząć kosmetyki zamawiać bo jeszcze nic w tym temacie nie ruszyłam.

U mnie prawie identycznie :D Ja wczoraj zamówiłam sobie koszule, w maju najpierw jedziemy po komodę na ubranka księciunia, a potem robię zamówienie kosmetyczne

reklama
Do góry