SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy jak to u mnie będzie, dopiero wczoraj dostałam glukometr także się oswajam z nim [emoji23]Ja dawno u siebie takich nie miałam. Przy gorszym poranku mam około 104. Przy lepszym koło 85. Aż zazdroszczę
No piękne ja na czczo 86Jak narazie tak, a twoje? Zobacz załącznik 848577
A to ja od stycznia z tym walcze. Na szczęście mam insuline, więc tragedii nie ma. Będzie dobrze Grunt, że już niedaleko do konca.Zobaczymy jak to u mnie będzie, dopiero wczoraj dostałam glukometr także się oswajam z nim [emoji23]
Ja też mam schizy i to jakie i mam wrażenie w dodatku, że nikt kto że mna przebywa oprócz męża mnie nie rozumie i traktują mnie jak nawiedzonaJezu myślałam że tylko ja taka pieprznieta [emoji23] uffff dobrze wiedzieć że nie tylko ja mam takie schizy [emoji1]
A ty jesteś na diecie czy musisz brać insulinę ?Ja dawno u siebie takich nie miałam. Przy gorszym poranku mam około 104. Przy lepszym koło 85. Aż zazdroszczę
My jesteśmy na etapie pokazywania przez godzinę kotków, piesków i krówek w książeczce. Rano budzi mnie walenie książką po głowie dopiero od kilku dni, więc jeszce nie zaczęło mnie trafiać, ale jeszcze nie wiem, skąd zebrać pokłady cierpliwości.
Wygląda bosko
Haha uśmiałam się z tych gości
@kinga30 dawaj ich do mnie ,tylko zapowiedź że będą sprzątać i gotować i przy okazji dziecko bawić
Jak jadłam mięso, to mroziłam usmażone, żeby tylko odgrzać
Dłuższe to nie bo mnie wkurzają czy w nogach czy w rękach Króciutkie, ale w nogach obowiązkowo pomalowane
Jejku niektóre z was juz 30tydz zaczynaja a ja rodzę na samym końcu.
Muszę zacząć kosmetyki zamawiać bo jeszcze nic w tym temacie nie ruszyłam.
Insulinę mam. Dietę miałam od stycznia. Dość mi na niej szlo, ale jak.weszlam w 20 tydz ciąży to się posypało i musiałam brać insuline.A ty jesteś na diecie czy musisz brać insulinę ?
Doczytałam
Ile razy się klujesz ?