reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

No to prawda. Chociaz nigdy nie mialam niskiego, wiec moze dodatkowo orzez to jestem taka oslabiona.
Ja zawsze miałam takie normalne, ale z tendencją do niskiego, 100-120x60-70 tak przeciętnie, i do tego tętno, które przyprawiało mierzących o skoki ciśnienia - na poziomie ok 45-50 [emoji6]
Ale jak była mega brzydka pogoda, to w ciąży już miałam 80x50, choć wtedy już czułam, że nie jest najlepiej....

Teraz tętno mam koło 65-70, ciekawe, kiedy po porodzie i powrocie do aktywnego trybu życia zacznie spadać [emoji23]

reklama
U Nas tez stwierdzila alergie, a byl to rumien... wiec ja do konca lekarzom niestety nie ufam.
Jedyna rzecza na jaka kiedykolwiek byl Starszy uczulony to za malego na krowie mleko z ktorego wyrosl ok 12 miesiaca zycia, wiec nie wierze w jego alergie.
Lepiej obserwuj Kinia.
Oni akurat z alergią walczą wiec jak najbardziej jest to mozliwe. Wczoraj wieczorem jak dzwoniła to niby mówiła, że już prawie nic nie ma. Zobaczymy dzisiaj co powie, bo mają przyjechać. A co do lekarzy to się zgadzam ja też do końca nie ufam i zawsze obserwuje, niby mamy sprawdzona pediatre, już dlugo leczy ale wiadomo jak to jest

Hej,ja też już nie śpię ,mąż pojechał o 4 i jestem dziś cały dzień sama,wróc bardzo późno ;/ i jak na złość nikt chyba nas nie odwiedzi

reklama
Do góry