reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mam 41 lat wiec moge byc tu babcia ;) oczekuje na synka, termin 10 lipca . Maly we wtorek wazyl 1100g
w skonczonym 28 tygodniu. zwolnil troszke bo na polowkowym byl tydzien wiekszy...
Kochana jaka babcia?! Ja w tym roku skoncze 36. Nawet do mojej mamy Ci bardzo daleko[emoji3]
Rozumiem, ze wpadliscie z trzecim dzieciaczkiem? A dzieci jak reaguja?

Nie mam pesara, wg pani dr za wczesnie na takie atrakcje jak krotka i rozwarta szyjka, szczegolnie, ze mialam te niewydolnosc szyjki juz i w poprzedniej ciazy.
Widzisz co lekarz to opinia. Ja mam pessar od 18tc. Jak tylko zaczela sie szyjka skracac to lekarz zadecydowal o zalozeniu zebym byla spokojniejsza i nie musiala lezec. Zwlaszcza po przejsciach w pierwszej ciazy.

Kochana jaka babcia?! Ja w tym roku skoncze 36. Nawet do mojej mamy Ci bardzo daleko[emoji3]
Rozumiem, ze wpadliscie z trzecim dzieciaczkiem? A dzieci jak reaguja?
dzieci prosily o rodzenstwo od kilku lat, przekonalam ich,ze jestesmy za starzy to pytali czy nie moglibysmy adoptowac ;) jak im powiedzielismy to nie uwierzyli :o corka powiedziala :no patrz swieta Elzbieta sie znalazla ;) ... naprawde przekonalam , ze za stara jestem :D

Dziewczyny pytanie do tych których dzieciaczki miały rumień zakaźny czy Wasze dzieciaki miały rumiane policzki i czy wysypka je swedzila?

Widzisz co lekarz to opinia. Ja mam pessar od 18tc. Jak tylko zaczela sie szyjka skracac to lekarz zadecydowal o zalozeniu zebym byla spokojniejsza i nie musiala lezec. Zwlaszcza po przejsciach w pierwszej ciazy.
w 2 ciazy nie bylo juz na co zakladac, za krotko bylo a teraz to nie wiem ... nie kwestionowalam zaleconej terapii ani nie dopytywalam bo pani malo rozmowna akurat o_Obyla

reklama
Poprzednie dzieciaczki tez male byly,corka 2700 w 38 tyg a syn 2800w 36tyg takzebylam bardziej zaskoczona ,ze ten duzy;) widac jednak nie chce sie wybijac i dobrze, oby rosl i byl zdrowy ja rodzilam sn wiec wcale mnie nie cieszy wyciskanie giganta;)
No rodzenie duzego dziecka nie nalezy do przyjemnosci, cos o tym wiem[emoji6]

Do góry