reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś wylądowałam u mojego ginekologa bo w ogóle nie czułam ruchow... Zrobił mi usg serce biło ładnie, ale dziecko ani o milimetr się nie ruszało... Pukal w brzuch, trzasl nim i nic ... A na początku był zdziwiony gdy mu mówiłam, ze nic nie działa dopóki sam się przekonał... Zrobił mi ktg... Godzinę leżałam ... Podczas ktg zaczęła się ruszać [emoji16][emoji16] więcej niż przez ostatnie trzy dni łącznie... No i wyszło, że ktg idealne :) ale zestresowana byłam i to bardzo
Niezazdroszcze stresu , ale dobrze że zareagowałas i jest oki[emoji8] księżniczka spała to Ci lobuzica

reklama
Niezazdroszcze stresu , ale dobrze że zareagowałas i jest oki[emoji8] księżniczka spała to Ci lobuzica
Śpiąca królewna mi się trafiła... I dobudzić jej nie można było [emoji39][emoji39] ginekolog nie był jej wymarzonym księciem bo nie mógł jej obudzić [emoji23][emoji23] o wiele bardziej w jej guście okazało się ktg... Choć obudziło ja po 20minutach [emoji16]

Śpiąca królewna mi się trafiła... I dobudzić jej nie można było [emoji39][emoji39] ginekolog nie był jej wymarzonym księciem bo nie mógł jej obudzić [emoji23][emoji23] o wiele bardziej w jej guście okazało się ktg... Choć obudziło ja po 20minutach [emoji16]
Agentka mała [emoji1] zabaw jej się zachciało. Oby juz więcej Cię tak niestresowala

reklama
Do góry