reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam nadzieję, że u mnie schody nie będą działać, bo cały czas muszę po nich chodzić.... [emoji33]
Cały czas mówię Hani, że jeszcze 2 miesiące musi grzecznie poczekać, potem to już jej wybór terminu [emoji23]
Jak musisz to może jestes przyzwyczajona i nie działają☺️ ja to najwyżej na 1 pietro a tu weszłam na 4 zeszłam i zaczelam rodzic

reklama
Dzieki ze pytasz.... Cisnienie skacze wczoraj nawet 150 gorne dzis po wstaniu 140/92. Od 3 dni pobolewala mnie nerla ale wczoraj myslalam ze bede chodzic po scianach. Bol taki ze ledwo wsiadlam do auta i pojechalam do mamy. D byl w pracy wiec jak wracal to odebral dzieciaki a ja do wieczora bylam u rodzicow. Troche sie przespalam, wzielam leki i so cieplej wody. Pobolewala mnie ale wczoraj...... Serio gdyby nie ta wizyta na Karowej w piatek to juz wczoraj bym byla w szpitalu. A tak to jestem bez glukometru, aby do piatku! Niestety nie udalo mi sie na dzis wcisnac do mojej ginki. Nerka mniej boli.....ale czuje ja. Jedynie co was ppdczytuje. Nie robie kompletnie nic..... Wczoraj obiad moja mama im u siebie rozbila. Dzis D ma druga zmiane to ich ogarnie,wczoraj zrobil im kolacje. Ja ledwo chodze a kazdy krok powoduje nasilenie bolu.

Gratuluje dziewczyny udanych wizyt wczoraj...i trzymam kciuki za dzisiejsze. Widze ze szalejecie z zakupami.....az zazdro mnie bierze ze takie na chodzie jestescie.

A i zdrowka dla chorowitkow...oby szybko was puscilo.
Oj... No to masz przeboje, mam nadzieję że się wszystko unormuje dobrze ze za dwa dni wizyta to się wszystkiego dowiesz,

Mnie koleżanka też polecała tyle, że ona zaczęła pić dopiero w rozpoczętym 41 tygodniu i zdążyła wypić tylko jedną [emoji23] więc nie wiem czy w jej przypadku zadziałało :p

Ehhh ja piłam od 38 tyg i urodziłam w 42 [emoji23]
Boje się ze znów po terminie będę chodzić z warami jak murzyński chłop... opuchnięta i zdesperowana

Ehhh ja piłam od 38 tyg i urodziłam w 42 [emoji23]
Boje się ze znów po terminie będę chodzić z warami jak murzyński chłop... opuchnięta i zdesperowana
Oj może nie będzie tak źle :) Słyszałam, że w drugiej i kolejnej ciąży rodzi się szybciej :) Oby tak było :) Ja to bym chciała urodzić około 2 dni przed terminem :p Tak sobie M zażyczył, bo nie brałby wtedy zaplanowanego 2 tygodniowego urlopu.

reklama
Oj może nie będzie tak źle :) Słyszałam, że w drugiej i kolejnej ciąży rodzi się szybciej :) Oby tak było :) Ja to bym chciała urodzić około 2 dni przed terminem :p Tak sobie M zażyczył, bo nie brałby wtedy zaplanowanego 2 tygodniowego urlopu.

Hahahahdobry jest moj Łukasz wziął urlop od 16.01 14 dni bo tak miałam termin urodziłam 29.01 w piątek a od pon 01.02 musiał wracać do pracy masakra myślałam
Ze go zabije [emoji23] teraz nie planuje już powoedzial ze jak się zacznie to wtedy załatwi wolne
Ja wogole miałam przeboje bo mnie nic nie ruszało ani balonik ani zastrzyk rozkurczowy ani liście malin ani schody ani sex poprostu moja córka stwierdziła ze ma w nosie poród i woli w brzuchu siedzieć
Mam nadzieje ze teraz już tak nie będzie

Do góry