Po 60 minutach lekko za wysoko. Lekarz oceni.Zerknijcie na moją glukozę. Jest ok? Bo pisze, że normy w ciąży są inne niż te podane obok Zobacz załącznik 847793
reklama
kinga30
Fanka BB :)
O kurczę, ale Cię wzięła ta nerka, biedna wiem jaki to ból oby się wszystko uspokoiloDzieki ze pytasz.... Cisnienie skacze wczoraj nawet 150 gorne dzis po wstaniu 140/92. Od 3 dni pobolewala mnie nerla ale wczoraj myslalam ze bede chodzic po scianach. Bol taki ze ledwo wsiadlam do auta i pojechalam do mamy. D byl w pracy wiec jak wracal to odebral dzieciaki a ja do wieczora bylam u rodzicow. Troche sie przespalam, wzielam leki i so cieplej wody. Pobolewala mnie ale wczoraj...... Serio gdyby nie ta wizyta na Karowej w piatek to juz wczoraj bym byla w szpitalu. A tak to jestem bez glukometru, aby do piatku! Niestety nie udalo mi sie na dzis wcisnac do mojej ginki. Nerka mniej boli.....ale czuje ja. Jedynie co was ppdczytuje. Nie robie kompletnie nic..... Wczoraj obiad moja mama im u siebie rozbila. Dzis D ma druga zmiane to ich ogarnie,wczoraj zrobil im kolacje. Ja ledwo chodze a kazdy krok powoduje nasilenie bolu.
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt wczoraj...i trzymam kciuki za dzisiejsze. Widze ze szalejecie z zakupami.....az zazdro mnie bierze ze takie na chodzie jestescie.
A i zdrowka dla chorowitkow...oby szybko was puscilo.
Moni17.06
No dokladnie w 26 tyg jest. Ja kupuje typowo chlopiece he he ;pNo to nieźle kupi wyjsciowe dla dziewczynki a po domku co ma, pewnie sporo uniwersalnych kolorów
Chyba że jednak chłopiec okaże się chlopcem przy poródzie
Moni17.06
No ja tez wlasnie ;pNo to nieźle nie chciałabym takiej niespodzianki
olaaa7
Współczuję, mam to samoDzień dobry, dziś wracam do Wrocławia <3 prosto na lotnisko M będzie na tydzień specjalnie sama go odbiorę hehe już się mega cieszę mimo że obudziłam się z mega bólem gardła i katarem
olaaa7
Mnie jutro czeka kłucie, ałaaaaa. Muszę zrobić morfologię, tsh i coś z wapnem, nigdy nie pamiętam na środową wizytę u endo. Kurcze jak te tygodnie mijają, dopiero co byłam a to już minęło 5 tygodni. Jutro też odbiór ciasta, mam nadzieję, że będę twarda i nic nie zjem po drodze [EMOJI23]
Nieźle [emoji33]Słuchajcie kolezanka tez ma termin na lipiec tylko 2 tyg pozniej termin i caly czas mial byc chlopak a wczoraj do mnie pisze ze nie wykluczone ze u nich moze byc jednak coreczka . Niezle a juz chyba na chlopca pokupywala ;p
A robiła prenatalne? Albo usg 3d?
Słyszałam, że przyspiesza, czyli pewnie bezpiecznie od skończonego 37tcJak to jest z piciem herbaty z liści malin? Przyśpiesza poród? Od którego tygodnia można spokojnie sobie popijać i ile dziennie?
reklama
olaaa7
Mnie koleżanka też polecała tyle, że ona zaczęła pić dopiero w rozpoczętym 41 tygodniu i zdążyła wypić tylko jedną [emoji23] więc nie wiem czy w jej przypadku zadziałałoSłyszałam, że przyspiesza, czyli pewnie bezpiecznie od skończonego 37tc
Podziel się: