reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Trzymaj się od niego z daleka...! ;)

A czemu na początu tyg nie idziesz? Bo nie pamiętam. Mam nadzieję że szybko ogarniesz to przeziębienie..!!

Zdrowka..!!

No ja nie wiem co z tym Twoim brzuchem...! Tutaj malutki..! Ty jesteś pewna że wstawiasz dobre zdjęcia..? ;) a będziesz robiła potem z tych zdjęć jakiś kolaż czy coś? bo ja właśnie robię za każdym razem w tym samym ubraniu plus instaxem raz/ 2 tyg żeby potem coś fajnego ogarnąć.

To tak jak Fran, mamy mega fajny gabinet, specjalnie dla dzieci, na koniec jest szuflada z jakimiś drobiazgami i moje dziecko kocha dentystę..! ;)

@nagini84, trzymam kciuki za powodzenie misji glukoza..! :tak:

@Darka83 wow...!! Ty już 30ty a ja skończyłam dzisiaj 26 :) Miesiąc różnicy równo..! trzymaj się jak najdłużej w 2-paku :)

Ja mam dzisiaj USG, bo na poprzednim widać było jakieś małe zwapnienia które podobno naturalnie zanikają do 3 trymestru więc muszę skontrolować. Mam nadzieję że może dzisiaj zobaczę moje dziecko jakoś dokładniej, bo do tej pory coś się cwaniaczek chowa.. ;)
To yrzymam kciuki za wizyte!

No widzisz, jaka złośliwość losu, wszystko udało się załatwić, nawet pogodę [emoji23] a ja akurat teraz zasmarkana :D Aaa w ogóle jeszcze się nie pożaliłam, akurat w sobotę między 11 a 13 będzie u mnie jakiś bieg uliczny i ulice zamknięte, mam tylko nadzieję, że jakoś dojedziemy z usc do restauracji. Mam wkurw na maksa :crazy:

Zobacz trasę biegu, na stronie jest na pewno dokładne info, w których godzinach które ulice zamknięte, i zobaczysz, czy trasa koliduje z trasą usg -> restauracja, jeszcze jest tyle czasu, żeby wymyślić "objazd" [emoji6]

reklama
Do góry