reklama
Ja już tez wstaje zbieram się
Do pracy jeszcze 9 razy liczę to już jak ola [emoji23]
Ja tylko 6...!!! [emoji16][emoji16] czyli i nam zaczęło się dłużyć jednak
Dzień dobry
Cześć dziewczyny
Za godzinę wizyta, ale może trochę nadrobię do tego czasu
Za godzinę wizyta, ale może trochę nadrobię do tego czasu
Bez pamięci zewnętrznej w postaci telefonu chyba bym zapomniała, gdzie nam głowę... Nawet wystawiając coś do piekarnika albo coś na kuchenkę, co robi się dłużej niż kilka minut tak, że wychodzę z kuchni, to ustawiam przypomnienie, a ostatnio i tak spaliłam ciecierzycę, bo w trakcie gotowania poszłam do wc, a jak wyszłam z WC to już nie pamiętałam, że garnek na gazie.........Ja tez!!!!! I nie wiem czy to ze Nicole coraz szybsza I upierdliwa czy to tylko ja tak hormonalnie
Zapominam co kupic zapominam ze garnek na ogniu, wizyty to juz nie tylko w phone ale i na lustrze zapisane
[emoji85]
Ja takie będę miała [emoji23]Kupilabym dla siebie takich mi brak[emoji14][emoji14]w kolekcji
Ewentualnie kwiatki doczepię do swoich sandałek - chodzę w takich
Więc powinno iść szybko o sprawnie [emoji23]
Załączniki
Agatka29
Fanka BB :)
Właśnie z tym poceniem też zauważyłam u siebie że jak mam za.duza przerwę w jedzeniu to mnie poty oblewają coś w tym jestDreszcze ale to chyba przy spadku cukru ? Przynajmniej moja mama tak ma pierwsze co jak jej spada cukier to drży i zaczyna się pocic
DokładnieNo to jest duza zaleta, ze bez problemu mozesz wsxystko do siebie dopasowac.
W dodatku naprawdę niewielkim kosztem [emoji16]
Koszt tej narzuty (2,5mx3m) to niecałe 50zł, plus poduszki itd, ze wszystkimi dodatkami wyjdzie komplet na pewno <100zł
A jakbym chciała kupić normalnie, to za samą narzutę tych rozmiarów zapłaciła bym dużo więcej....
Wielorazowe zamówiłam już jakiś czas temu na Ali [emoji6] chodziło mi raczej o to, na jaką częstotliwość zmian się nastawić, ale jak widzę to po prostu "się okaże..." [emoji23]Ja co dzien nowa ale sa tez wielorazowe ktire poprisru pierzesz
Nie wiem jak dzieci, ale dorośli w naszym klimacie poza latem praktycznie cały czas.... [emoji6]Moja tez czy mm czy kp witd3 od po porodzie
Kupuje te ze strzykawka dozownikiem 5ml dziennie
A do kirdy dzieci je musza brac?
Suplementując miałam ostatnio 15 (norma od 30 do chyba 120, górnej granicy nie pamiętam, bo cały czas jestem w okolicy dolnej...)
reklama
Wydaje mi się, że to może być objaw spadku poziomu cukru - mierzyłaś może wtedy?Miałam to samo jakiś czas temu. W domu było 25 stopni a ja pod dwoma kołdrami marzłam.. I to zdarzało mi się wiele razy.
Podziel się: