reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Generalnie od 20tc zdaza sie tak ok 10 razy na dobe. A tak czesciej to wlasnie od kilku dni na wieczor.
Polecam na takie okazje ciepły prysznic, albo no-spa plus ciepły prysznic. Ja poprzednio większość ostatniego trymestru spędziłam pod prysznicem, bo podobno taka moja uroda, że brzuch twardy jak kamień co chwilę, a prysznic pomagał :D

reklama
@_agnieszka_
@Margana

U nas z kotem było tak:
WP_20170401_14_15_42_Pro.jpg
WP_20170531_22_41_32_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20170401_14_15_42_Pro.jpg
    WP_20170401_14_15_42_Pro.jpg
    593,2 KB · Wyświetleń: 348
  • WP_20170531_22_41_32_Pro.jpg
    WP_20170531_22_41_32_Pro.jpg
    431,4 KB · Wyświetleń: 341
Ostatnia edycja:
Polecam na takie okazje ciepły prysznic, albo no-spa plus ciepły prysznic. Ja poprzednio większość ostatniego trymestru spędziłam pod prysznicem, bo podobno taka moja uroda, że brzuch twardy jak kamień co chwilę, a prysznic pomagał :D
Dzieki za rade[emoji3] Ja poprzednio od 25tc lezalam na feboterolu, wiec nie wiem jak to jest "normalnie" miec takie napiecia[emoji6]

Dobrze ze cisnienie spadlo..
A moze nerka cie bolala...? Mnie wczoraj tak bolala ze jeczalam pol nocy. Pic mi sie w nocy chciało wypilam 1.5l przez noc. A kazde ruszenie sie powodowalo nasilenie bolu. Szkoda gadac....rano u mnie coś cianienie 147/89 po prochach spada tak w granicach 130/80. A dzis po poludniu mialam 150/85 glowa mnie bolala,slonce razilo w oczy. Wzielam znow dopeyt zaslonilam okna polozylam sie i powoli zaczelo spadac.

Nie nadrobie was dziewczyny...przeczytalam co nie co. Ale oczy bola mam jakos swiatlowstret. Ogolnie wczoraj pochodzilam na 45 tesciow i nogi mi popuchly tak ze dzis butow zalozyc nie moglam.chodze i jecze jak stara baba.
Bierzesz dopegyt? Moja mama miała po tym taki światłowstręt,że musiała zmienić na inny lek. Może powiedz o tych skutkach ubocznych lekarzowi?

Witajcie. Ja juz nie spie mialam takie sny w nocy ze co chwile sie budzilam a tetaz odczuwam sennosc i podkrazone oczy ... Mam nadzieje ze xhoc dzis pogoda ladna bedzie. Kciuki za wizyty ;*

Cześć dziewczyny. Ja też już nie śpię. Dzieciaki dosyć spały. Młody bez gorączki. Ale biedny coś mu się śniło i obudził się z płaczem. Teraz jeszcze usnął. Marysia tylko na chwilę się obudziła z informacją, że boli ją gardło. Także zaczynamy kolejny dzień

reklama
Do góry