reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No tak, wiadomo że wcześniej trzeba koniecznie złożyć- chociaż jak sobie np. przypomnę, to jak rodziła się moja siostra tata składał w nocy przed ich wyjściem ze szpitala, plus (pamiętam do dzisiaj :D) nie mógł znaleźć młotka (architekt :D :D) i jak coś tam trzeba było zbić, wbić i dobić to tłuczkiem do ziemniaków jechał :D
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] A ja jestem jakąś zabombonna i chociaż już i tak coraz bardziej się rozkręcam to lozeczko i wózek wzbudzają we mnie jakaś blokadę:/ wiem może dla niektórych to głupie , ale tak mam i niewiem kiedy się przekonam przy ostatnim pobycie w szpitalu obiecałam sobie , że to ogarnę po powrocie do domu, ale odwlekam to i odwlekam:/

reklama
Hej dziewczyny :) Nie było mnie cały weekend na forum, ale nie mam siły nadrabiać wszystkiego. Widzę tylko, że ominęła mnie "burza" na forum ;) Zaczęłam się pomału rozglądać za wózkami. Mam 4 typy, może któraś z Was ma, albo miała któryś z tych i może się na jego temat wypowiedzieć?
Chodzi o Camarelo Carera, Bebetto Nico plus, Tako Laret lub Tako City Move. Wszystkie w wersji 3w1.
Pozdrawiam
Ja mam Niko plus. Dwójkę dzieci objezdzil i trzeci też będzie w nim wożony. Dla pierwszego miałam fotelik cybex stron 3, dla drugiego besafe Izi go, oba foteliku dało się wpiąć w stelaż na tych samych adapterach.

Hej hej pozdrawiam was ja i moja córa która upodobała sobie ostatnio mój pęcherz i zebra [emoji23][emoji23][emoji23] my aktualnie jedziemy rowerkiem do K. Ładna pogoda ale trochę duszno, cos czuje ze będzie padać [emoji21]miłego dnia[emoji41][emoji8]Zobacz załącznik 847303
Super :) Ja marzę o jeździe na rowerze, ale za bardzo się boję :( Po pierwsze mam górala z męską ramą, a po 2 ja z tych co się na prostej drodze o własne nogi potrafią potknąć ;)

Ja mam Niko plus. Dwójkę dzieci objezdzil i trzeci też będzie w nim wożony. Dla pierwszego miałam fotelik cybex stron 3, dla drugiego besafe Izi go, oba foteliku dało się wpiąć w stelaż na tych samych adapterach.
Jesteś z niego zadowolona? Czy stelaż po złożeniu zmieści się do auta? Gondola wystarczy do 7-8 miesięcy? :)

reklama
Do góry