reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Z dziećmi to chyba zawsze tak jest, że z ubrankami, rozmiarami itd na początkowy okres to loteria ;)
A z wyprawką, praniem i prasowaniem... Myślicie, że plan odłożenia prania/prasowania na czerwiec to przesada? [emoji15]
No ja chcę dopiero po przeprowadzce... [emoji15]
A ostatnio jak o tym rozmawiałam z O, to powiedział, że będzie się uczył prasować, i że skoro ubranka to trzeba przede wszystkim "potraktować parą i żelazkiem", i że nie mają jakiś wymyślnych kształtów, to on chce pracować - powiem wam, że nadal w szoku jestem :D
Do tej pory wyprasował w życiu 1 (słownie jedną) koszulkę, zajęło mu to 45 minut prawie, więc - dobrze, że chce się uczyć [emoji23]
Super, ze O chce sie udzielac[emoji3] A to prawda, ze prasiwabie niemowlecych ciuszkow to zadna filozofia. Problem sie pojawia jak dochodza spodnice z falbanami[emoji23]

reklama
Dziewczyny poradzcie mi co jeszcze moge zrobic... pije od poczatku ciąży conajmniej 2 l wody, od miesiąca co drugi dzień pokrzywe, a czuje obrzeki nog. Dziś sie wazylam i w tydzień przytylam 1,5 kg.
Nie pomoge, bo je tez duzo pije, pokrzywe tez i nic mi nie pomaga. Ja od czwartku juz mam 1kg dodatkowy[emoji20]

Iris - z takiego ich lateksu, widziałam na żywo, i myślę, że będzie dobry, podobnie stwierdził fizjoterapeuta, którego pytałam o opinię [emoji15]
To taki ? :)
Screenshot_2018-04-16-13-48-20.png

Załączniki

• Screenshot_2018-04-16-13-48-20.png
    Screenshot_2018-04-16-13-48-20.png
    49,3 KB · Wyświetleń: 255
Hej hej pozdrawiam was ja i moja córa która upodobała sobie ostatnio mój pęcherz i zebra [emoji23][emoji23][emoji23] my aktualnie jedziemy rowerkiem do K. Ładna pogoda ale trochę duszno, cos czuje ze będzie padać [emoji21]miłego dnia[emoji41][emoji8]
IMG_20180416_140813.jpg

Załączniki

• IMG_20180416_140813.jpg
    IMG_20180416_140813.jpg
    112,3 KB · Wyświetleń: 221
Hej dziewczyny :) Nie było mnie cały weekend na forum, ale nie mam siły nadrabiać wszystkiego. Widzę tylko, że ominęła mnie "burza" na forum ;) Zaczęłam się pomału rozglądać za wózkami. Mam 4 typy, może któraś z Was ma, albo miała któryś z tych i może się na jego temat wypowiedzieć?
Chodzi o Camarelo Carera, Bebetto Nico plus, Tako Laret lub Tako City Move. Wszystkie w wersji 3w1.
Pozdrawiam

Weszłam pierwszy raz na nasze lipcowe wyprawki i głowa mnie boli. Chyba dziś tego nie ogarnę :/ Dziewczyny ja jestem mega nie przygotowana jeszcze :/
Nie ty jedna. Ja nie mam nastroju by iść i poprzeglądać pudła z ubraniami po dzieciach. Dla siebie też nic nie mam. Mam czas [emoji16] albo tylko tak.mi się wydaje. Ja się może za to wszystko wezmę w połowie maja.

@Galadriela super wieści!

@redavecad no to prawda, troch tego jest. Ja mam listę w telefonie, dopisuję to co mi przyjdzie do głowy, nawet jeśli trochę bez planu, ale w ten sposób niewiele mi umyka. Inaczej skleroza by mnie dobiła.
A ja nadal oblawiam się na ebay[emoji23] wczoraj jeszcze nianię taka z kamerka wylicytowalam, troszkę ciuszkow , i parę rzeczy jak wszystko przyjdzie to wstawię zdjęcia [emoji1]

reklama
Do góry