reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny :)

Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]

Wczoraj spędziłam większość dnia bez telefonu, więc teraz mam koło 30 stron do nadrobienia.... [emoji15]
Będę z grubsza nadrabiać, ale nim mi się to uda, to miłego dnia wszystkim :)

reklama
Mam[emoji23]z Chicco z rossmann ale sie boje ze pod szyje zajdzie [emoji33]jakos mnie nie przekonuja niewiem ...
ktos ma w tym doswusfczenie z was?
Kuzyn miał dla syna - on nie używał, ale jak jego mama z nim szła, to ponoć wybawienie - młody szalał, miał tendencje, żeby nagle zacząć biec przed siebie, co w centrum miasta może być niebezpieczne, a ciocia nie byłaby w stanie na bieżąco go gonić...
Najpierw stwierdziła, że to jak trzymanie dziecka na smyczy, do momentu, gdy pierwszy raz trzymała za "smycz" a młody omal nie wbiegł na skrzyżowanie, bo coś fajnego zobaczył po drugiej stronie i chciał już lecieć...
Ale było to kilkanaście lat temu, więc modelu itd nie pamiętam...[emoji15]

Mozliwe masz racje moja 11 kg niecale i zaczela lazic caly pokoj i z 35 tc a jej niby riwiesnik 40 tc ma 14 kg I nie biega jak Nicole
Moze waga ciazy mowisz dzieciom?
Ja też byłam bardzo drobna, i też chodziłam wcześnie, więc może coś w tym jest - w sumie na pewno trzeba więcej, żeby unieść cięższe ciało niż lżejsze, i łatwiej się nauczyć chodzić mając 11kg niż 14kg, przy takim samym rozwoju mięśni itd..

Mam to samo. Z hiper aktywnej mamuśki zostałam slonio-orka. Z rozmiaru 36/38 na namiot. Biegałam, fitness, taniec a teraz wolno mi wysiadywac kanapę jak kwoka jakąś. Ale pocieszam się że już bliżej niż dalej.
Jakbym siebie czytała ;)
Tylko że ja startowałam z 34/36, i nie mam jeszcze dzieci, ale też hiperaktywna byłam, bieganie, siłownia, basen, budowa, praca, dodatkowe kursy i szkolenia itd, a potem nagle -> leżeć...
Ale - jeszcze kilka miesięcy, damy radę [emoji6]
Byle nasze dzieci czekały grzecznie na swój czas...

reklama
Teraz mam poważne pytanie bo pierwszy raz mam sytuacje taka

Boli mnie brzuch ciągnie mocno wzięłam nospe i magnez
Czy to jes to oznaka za dużo chodzenia ? Pytam bo pierwszy raz w tej ciazy boli mnie tak brzuch
Wrażenie ciągnięcia w dol mały kopie skurczów brak
Tak. To oznaka, że czas zwolnić. Ja wczoraj jak siedziałam w domu to mialam może z 4 twardnienia i zadnych bolesnych. Dzisiaj już nie będzie tak dobrze bo idę z Kacprem do lekarza

Do góry