reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny :)

Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]

Wczoraj spędziłam większość dnia bez telefonu, więc teraz mam koło 30 stron do nadrobienia.... [emoji15]
Będę z grubsza nadrabiać, ale nim mi się to uda, to miłego dnia wszystkim :)

reklama
Mam[emoji23]z Chicco z rossmann ale sie boje ze pod szyje zajdzie [emoji33]jakos mnie nie przekonuja niewiem ...
ktos ma w tym doswusfczenie z was?
Kuzyn miał dla syna - on nie używał, ale jak jego mama z nim szła, to ponoć wybawienie - młody szalał, miał tendencje, żeby nagle zacząć biec przed siebie, co w centrum miasta może być niebezpieczne, a ciocia nie byłaby w stanie na bieżąco go gonić...
Najpierw stwierdziła, że to jak trzymanie dziecka na smyczy, do momentu, gdy pierwszy raz trzymała za "smycz" a młody omal nie wbiegł na skrzyżowanie, bo coś fajnego zobaczył po drugiej stronie i chciał już lecieć...
Ale było to kilkanaście lat temu, więc modelu itd nie pamiętam...[emoji15]

Mozliwe masz racje moja 11 kg niecale i zaczela lazic caly pokoj i z 35 tc a jej niby riwiesnik 40 tc ma 14 kg I nie biega jak Nicole
Moze waga ciazy mowisz dzieciom?
Ja też byłam bardzo drobna, i też chodziłam wcześnie, więc może coś w tym jest - w sumie na pewno trzeba więcej, żeby unieść cięższe ciało niż lżejsze, i łatwiej się nauczyć chodzić mając 11kg niż 14kg, przy takim samym rozwoju mięśni itd..

Mam to samo. Z hiper aktywnej mamuśki zostałam slonio-orka. Z rozmiaru 36/38 na namiot. Biegałam, fitness, taniec a teraz wolno mi wysiadywac kanapę jak kwoka jakąś. Ale pocieszam się że już bliżej niż dalej.
Jakbym siebie czytała ;)
Tylko że ja startowałam z 34/36, i nie mam jeszcze dzieci, ale też hiperaktywna byłam, bieganie, siłownia, basen, budowa, praca, dodatkowe kursy i szkolenia itd, a potem nagle -> leżeć...
Ale - jeszcze kilka miesięcy, damy radę [emoji6]
Byle nasze dzieci czekały grzecznie na swój czas...

reklama
Teraz mam poważne pytanie bo pierwszy raz mam sytuacje taka

Boli mnie brzuch ciągnie mocno wzięłam nospe i magnez
Czy to jes to oznaka za dużo chodzenia ? Pytam bo pierwszy raz w tej ciazy boli mnie tak brzuch
Wrażenie ciągnięcia w dol mały kopie skurczów brak
Tak. To oznaka, że czas zwolnić. Ja wczoraj jak siedziałam w domu to mialam może z 4 twardnienia i zadnych bolesnych. Dzisiaj już nie będzie tak dobrze bo idę z Kacprem do lekarza

Do góry