reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Teraz mam poważne pytanie bo pierwszy raz mam sytuacje taka

Boli mnie brzuch ciągnie mocno wzięłam nospe i magnez
Czy to jes to oznaka za dużo chodzenia ? Pytam bo pierwszy raz w tej ciazy boli mnie tak brzuch
Wrażenie ciągnięcia w dol mały kopie skurczów brak
Kurcze no ciezko powiedziec, kazda inaczej odczuwa. Ale to jak najbardziej moze byc znak, ze czas juz zwolnic tempo[emoji6]

Kurcze no ciezko powiedziec, kazda inaczej odczuwa. Ale to jak najbardziej moze byc znak, ze czas juz zwolnic tempo[emoji6]

To napewno już wiem i chyba przesadziłam bo takiego bólu nie miałam
I brzuch twardy tez mi się wydaje ze poprostu za dużo rzeczy robiłam No nic w pt wizyta to lekarz sprawdzi i napewno od 1.05 biorę l4 chyba ze coś szybciej będzie się dziać

Teraz mam poważne pytanie bo pierwszy raz mam sytuacje taka

Boli mnie brzuch ciągnie mocno wzięłam nospe i magnez
Czy to jes to oznaka za dużo chodzenia ? Pytam bo pierwszy raz w tej ciazy boli mnie tak brzuch
Wrażenie ciągnięcia w dol mały kopie skurczów brak
A może mały się tak rozciąga? Czy czujesz ewidentny ból brzucha? A twardnieje?

I brzuch twardy tez mi się wydaje ze poprostu za dużo rzeczy robiłam No nic w pt wizyta to lekarz sprawdzi i napewno od 1.05 biorę l4 chyba ze coś szybciej będzie się dziać
No ostatni czas masz intensywny do tego praca, sklep chyba troszkę za dużo [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Oby sie nic nie dzialo! Ale mnie tak wczoraj bolal i sie spinal po spacerze po Ikei. Do wieczora bylo kiepsko, przez noc przeszlo.

reklama
Do góry