reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja na poczatku widzialam, bo mimo swojej wagi byl taki chiudziutki I nie mogl utrzymac temperatury szybko sinial. No I u mnie synek mial asymetrie I wnm.

No kazdy inny ....
Kuzyn 26 Tydz ur Sue bez odbytu ale za to zna 5 jezykow jest inzynier i ma swa firme , musi utrzymywac diete nic tlustego

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No kazdy inny ....
Kuzyn 26 Tydz ur Sue bez odbytu ale za to zna 5 jezykow jest inzynier i ma swa firme , musi utrzymywac diete nic tlustego

Prawda. Chociaz waga I wzrostem to nigdy na wczesniaka nie wygladal. Teraz mi sie pytaja czy ma 4 latka☺ ale ja jestem wysoka wiec ma po kim☺. No I u mnie corka wszystko szybko robila, synek troche pozniej ale to raczej idywidualna sprawa nie wczesniactwo

Ja na poczatku widzialam, bo mimo swojej wagi byl taki chiudziutki I nie mogl utrzymac temperatury szybko sinial. No I u mnie synek mial asymetrie I wnm.
A.czy
Pewnie z nim cwiczyliscie? Ja tez bylam u neurologa bo na kontroli w szpitalu stwierdzili wnm a juz na kontroli u neurologa ze nic nie ma,pamietam ile sie uplakalam I ujezdzilam

7 mscy [emoji7][emoji7]a Teraz 6 Tydz widzialam narazie ladny pecherzyk ,moze teraz chlopczyk[emoji16][emoji16][emoji1]

Wiw no to fajnie razem beda sie chowac :-) mala roznica wieku tez tak chcialam ale musielismy dac na luz bo balam sie o ta szyjke moja nieszczesliwa ::/ a na dodatek mam konflikt serologiczny z nezem

Prawda. Chociaz waga I wzrostem to nigdy na wczesniaka nie wygladal. Teraz mi sie pytaja czy ma 4 latka☺ ale ja jestem wysoka wiec ma po kim☺. No I u mnie corka wszystko szybko robila, synek troche pozniej ale to raczej idywidualna sprawa nie wczesniactwo
Umnie to samo synek 2,8 a wyglada ba 4 latka ale rodzice wysocy

reklama
Do góry