SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
A gdzie są te stopnie rozpisane?Ja ostatnio na wizycie 25 tydz miałam jeszcze 1 stopień a Ty już weszłaś w 3 trymestr bo zazwyczaj od 3 trymestru już jest 2 stopień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie są te stopnie rozpisane?Ja ostatnio na wizycie 25 tydz miałam jeszcze 1 stopień a Ty już weszłaś w 3 trymestr bo zazwyczaj od 3 trymestru już jest 2 stopień
Aaa... To dobrze, że te skurcze nie skracaja Ci szyjkiJa biorę nospe 3 razy dziennie juz nawet magnez zwiekszylam a i tak sa dzisiaj juz drugi raz
Aaaaa kurczę biedna no nic oby tylko z dzidzia było wszystko okiChyba CC bo z tego co wyczytałam to już jej coś wątroba kiepsko pracowała i coś tam jeszcze takie zatrucie ciazowe dostala
Link do: Stopień dojrzałości łożyska / Porady matek Canpolu / Strona główna - Canpol babies tu jest więcej o stopniach dojrzałości łożyska mi od polowy już gin sprawdza na każdej wizycie mam taką kartę i tam wpisuje na końcu który stopieńA gdzie są te stopnie rozpisane?
Mam nadzieję, że tak zostanie bo na ostatniej wizycie miałam szyjkę długa i zamknięta leki cały żeby trzymała, a już mi się skurcze bolesne pojawialyAaa... To dobrze, że te skurcze nie skracaja Ci szyjki
Macica się już przygotowywuje czasami boli i taka po prostu nasza natura ... I często to, że boli nie oznacZa nic złegoMam nadzieję, że tak zostanie [emoji5]️ bo na ostatniej wizycie miałam szyjkę długa i zamknięta leki cały żeby trzymała, a już mi się skurcze bolesne pojawialy
A na trzecich prenatalnych też oceniają łożysko i przeplyw ?Link do: Stopień dojrzałości łożyska / Porady matek Canpolu / Strona główna - Canpol babies tu jest więcej o stopniach dojrzałości łożyska [emoji5]️ mi od polowy już gin sprawdza na każdej wizycie mam taką kartę i tam wpisuje na końcu który stopień
Mi ostatnio to już sprawdzali przy porodzie w szpitalu a teraz to nawet się nie pytałam póki mówi, że jest dobrze to dobrzeMi lekarz mówił że ba tym etapie jeszcze nie sprawdza dopiero bliżej porodu trzydziestym którymś tygodniu ..dokladnie nie pamietam
Ostatnio jak zaczęła boleć to pochodzilam 10 tygodni mam nadzieję, że teraz też tak wytrzymam. Najspokojniej miałam z Marysią nic nie bolało do dnia poroduMacica się już przygotowywuje czasami boli i taka po prostu nasza natura ... I często to, że boli nie oznacZa nic złego