reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kurczę...Was też męczy bezsenność? Ja od dłuższego czasu nie mogę spać czasem nawet i do 5...zaprowadzić syna do przedszkola na 7.30to wtedy prawdziwy hardcore...

Cześć dziewczyny [emoji5]

Wcześniej bym zajrzała, ale myślałam, że wszyscy śpią... [emoji15]

Wczoraj przez tą pogodę byłam padnięta, więc wpadłam na "genialny" pomysł kawę sobie zrobić.... [emoji33]
No bo mnie klulo coś u dołu brzuszek pobolewal ale okazało się ze wszystko jest dobrze [emoji7] serduszko posluchalam na szczęście ale lepiej przyjechać jak później plakac
Współczuję szpitala, ale dobrze, że pojechałaś.... Jak to mówią, lepiej 10x za dużo niż raz za mało... [emoji15]
Najważniejsze, że wszystko jest ok [emoji106]

Kurczę...Was też męczy bezsenność? Ja od dłuższego czasu nie mogę spać czasem nawet i do 5...zaprowadzić syna do przedszkola na 7.30to wtedy prawdziwy hardcore...
Próbowałas pić wieczorem melisę? Bardzo pomaga... [emoji15]
(zwłaszcza jak ktoś, jak ja wczoraj, nie wypije kawy....)

reklama
Do góry