Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Siora no nie fajnie wczoraj ogarniali pochówek maluszkowi trochę to trwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo non stop o tym myślisz, a głowa non stop pracuje sama tak mam :/ , ale to minie jeszcze troszkę i będziemy czuć się bezpieczniej.Hej
Lipcowa mamusia najwazjiejsze że wszystko dobrze !!!miałam okropny sen że urodzilam już ..i stalaam nad takim maleństwem w inkubatorze ..Jezu już mi psychika siada !!
Eh masakra biedna kobietka na prawdęSiora no nie fajnie wczoraj ogarniali pochówek maluszkowi trochę to trwa
Jakoś można , ale ja nigdy nieprobowlam więc niewiem jak to działaCzy tutaj można dać nagrania?
Dziwwczyny gdzies wrzucaja yt lub podobne i link wstawiaja. Niestety nie ma opcji zeby. Filmik bezposrednio dac przez forumCzy tutaj można dać nagrania?
Kochana za duzo o tym myslimy i stad takie sny. Ja trzymamnza nas ksiuki zeby zadna nie rozpakowala sie wczesniej niz w czaerwcu. Sny sa przeciwienstwem tego jak bedzie. Tak mojanbabcia zawsze mowila ze jak sie sni to sie nie spelniHej
Lipcowa mamusia najwazjiejsze że wszystko dobrze !!!miałam okropny sen że urodzilam już ..i stalaam nad takim maleństwem w inkubatorze ..Jezu już mi psychika siada !!
No bierz bierz bo łydki to na bank brak magnezu a jak ciśnienie dziś? Właśnie czytałam wiadomości i pisało o tych burzach podobno najgorzej w Koninie ludzie bez prądu, grad , płynące rzeki normalnie na ulicach [emoji33] Boże czyżby znów powtórka z zeszłego roku się zaczynała? Biedni ludzieHej laski z rana....u mnie wczoraj taka burza byla ze ja dziekuje i tak zlalo....a teraz sloneczko swieci.
Mnie pol h temu obudzil taki skurcz lydki ze ja dziekuje ....chyba musze zwiekszyc magnez.